Laryngolog dr Mikaszewski

Witam, czy ktoś orientuje się w jakich godzinach i dniach przyjmuje dr Mikaszewski oraz jaka jest aktualnie cena wizyty? Po świętach muszę pilnie iść do laryngologa, będę wdzięczna za kazde info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Laryngolog dr Mikaszewski

W poniedzialki i w czwartki w sopocie 100zl. Jeszcze mozna umowic sie z panem doktorem na wizyte domowa-wtedy 200 zl.

tak w Sopocie

Re: Laryngolog dr Mikaszewski

Chyba od 15.30/16.czeato do ostatniego pacjenta-sama kiedys wchodzilam na wizyte o 22. Generalnie to zalezy pewnie od ilosci czasu itd.

Doktor często jest juz chwile po godz 15, przyjmuje do ostatniego pacjenta 22-23. Jesli chcesz być jako jedna z pierwszych jedziesz w kolejke koło 13. Ostatnio przyjechałam o 18 i czekaliśmy do 22.30,jednak warto odczekać. Przyjmuje w pon i czw koszt 100 zł

Ja z synkiem chodzę do doktora do swissmed na Morenie, byliśmy w Sopocie ale jak zobaczyłam kolejkę to się załamałam.
Koszt Sopot 100zł, Swissmed 150,-, jak coś pilnego to można ładnie poprosić Panie w rejestracji, nam poszły na rękę i czekaliśmy 2 tyg.

W swissmedzie juz nie przyjmuje na kolsulttacje.

Czy nr telefonu podany na str internetowej gabinetu w Sopocie jest nr do rejestracji? Czy jest prywatny nr pana doktora?

Nie ma rejestracji. Jedziesz do Sopotu i czekasz w kolejce.

Już nie-pan doktor przyjmuje prywatnie w przychodni obok-Vita Medicine i tam dzwonisz i rejestrują na konkretną godzinę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sopot - musisz zadzwonić i zarejestrować się - tel. 58 551 21 99
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjmuje w swissmed na jaskowej dolinie. Sama sie zapisywalam

Inne tematy z forum

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...