Tabletki poprawiające ochotę na seks

Czy takie tabletki mogą zadziałąć? Może postaram sie tutaj opisać swoją sytuację.Jestem w związku od 6 lat, mam 24 lata. Zwiazek bardzo szczęśliwy ale nie mam zupełnie ochoty na seks. Nigdy nie mialam zbyt duzego libido bralam tableyki i myslalam ze to jest przyczyna. Odstawiłam je dwa lata temu. Niestety libido mam na poziomie -1000. Partner mnie pociąga ale sam seks już nie.
Chce lubic seks.... co jest ze mna nie tak,? Co moge zrobic by obudzic w sobie ta chec?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To, co przeżywasz, nie jest niczym niezwykłym i wiele osób ma podobne doświadczenia. Może warto porozmawiać z lekarzem lub terapeutą seksualnym, by sprawdzić, czy to kwestie hormonalne, stresowe, czy może potrzeba zmiany podejścia do seksu. Czasami warto spróbować też nowych rzeczy w związku, żeby poczuć się bardziej komfortowo i otworzyć się na przyjemność. Ważne, by nie obwiniać się za to, co czujesz http://remontowanie.waw.pl/

Nie sądzę aby problemem tutaj były tabletki i ich odstawienie. Myślę, że przyczyna jest inna. Po pierwsze polecam zrobić sobie badania hormonalne. Jeśli wszystko jest z tym w porządku to warto zadbać o uzupełnienie witamin i minerałów.Bardzo dobry skład mają tabletki Libido therapy na libido. Jeśli spadek libido nie jest związany z hormonami to pomogą.

Nie są to hormony bo juz się badałam :( Dodam,ze mam problem z nawilżeniem i czasami stosunek po prostu mnie boli.

Inne tematy z forum

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...