Laryngolog gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Gdzie w trójmiescie jest nie drogi laryngolog ,najlepiej taki co jeszcze dzis przyjmuje? Pomózcie prosze. Za odp. bedę wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Laryngolog gdzie?

Dr.Eugeniusz Fliciński Ul.F.Hynka 73e Gd-Zaspa środa od 11 do 16-tej (przy peronie skm Zaspa I pietro z tyłu nad apteka) najlepszy laryngolog na swiecie:) tel.0691268114

Dokładnie.

Dziekuje bardzo. Nie moge sie dodzwonic nikt nie odbiera- bede próbowac. Jak mozecie napiszcie ile za wizyte. Pozdrawiam.

za wizyte okolo o ile dobrze pamietam to 50 zl ale spokojnie mozesz pojechac w ciemno napewno cie przyjmie to taki prawdziwy lekarz z powolania siedzi do ostatniego pacjenta:)

Dzieki dziewczyny.Byłam- tak jak napisałas dostałam sie bez problemów. Powiedziałam mu skąd mam namiaryi kazał Was serdecznie pozdrowic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciesze sie ze moglam pomoc dla mnie to najlepszy lekarz wiec zawsze go wszystkim polecam:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak to dobry lekarz.Chodziłam do niego jak byłam dzieckiem .Duzo chorowałam na gardło,lekarze nie umieli mi pomoc.On pomogł.Chociaz,nie był wtedy wcale tani,,,,,

pomogl karzdemu komu go polecalam:)

podbijam dla Aleksad:)

ninka napisał(a):

> Dzieki dziewczyny.Byłam- tak jak napisałas dostałam sie bez
> problemów. Powiedziałam mu skąd mam namiaryi kazał Was
> serdecznie pozdrowic.
powiedz mi ile bierze za wizyte i w jakie dni przyjmuje musze sie wybrac do niego z synkiem

Inne tematy z forum

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...