Zniżka 20% na pierwszy zabieg (1) Gorąco polecam salony Laser DeLux! Z chęcia podzielę się z którąś z Pań -lub... poldi POLECAM!!! (1) Hej dziewczyny, ja jestem już po 4 depilacjach na całe nogi i 2 na bikini.... aniez8 Patka - opinia (2) Polecam http://www.laserdelux.pl/gdansk/depilacja-laserowa/ to bardzo dobry... Patka
Polecam! (1) Oferuję zniżkę 20% na zabieg depilacji laserowej w Laser DeLux! Proszę o... paul Polecam! (1) Bardzo polecam wszystkim, którzy chcą raz na zawsze pożegnać się z... consolida Salon na 5tkę (1) Korzystałam z usług salonu i jestem zadowolona z efektu oraz fachowości... Klaudia magda - opinia (1) Serdecznie polecam zabiegi depilacji laserowej w salonach Laser DeLux! Jestem... magda podaruję 20%znizki (1) Korzystałam z usuwania włosów bikini. Jestem bardzo zadowolona. Chętnie... Zadowolona klientka polecam (1) Salon godny polecenia, depilacja laserem diodowym w moim przypadku dala... Anna Polecam! (1) Polecam zabieg depilacji laserowej. Panie bardzo profesjonalne, po 4... Ewa Polecam (1) Wykonywałam w tym gabinecie depilacje laserową i jestem bardzo zadowolona.... olaaa888@gmail.com