Super efekty!! (1) Dla mnie rewelacja!! Depiluje 3 parte i jestem bardzo zadowolona!! Małgorzata Depilacja wykonana pośpiesznie , niechlujnie, nierówno (1) Depilacja wykonana pośpiesznie , niechlujnie, nierówno. Poza tym pani podczas... katarzyna Laser delux (1) Miałam przyjemność korzystać z depilacji laserowej w salonie w Gdańsku plus z... Ewelina
Polecam laserową depilację !!! (1) O laserowej depilacji myślałam jakiś czas ale byłam pełna obaw... ponieważ... Ewelina Ch. Nie jestem zadowolona z efektów (1) Obsługa miła, bardzo dobra organizacja, byłam bardzo zadowolona ze wstępnej... M Podzielę się zniżka (1) Z czystym sumieniem polecam, efekt super kończę właśnie bikini i planuje... Lucy Polecam (1) Po 4 latach mogę powiedzieć że faktycznie działa. Tylko trzeba zrobić całą... Anna Najlepsza decyzja ever! (1) Dziewczyny Korzystam z laserdelux i mogę wam szczerze polecić, nogi gładkie... Kasia polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona! obsługa i efekty świetne :) m Polecam (1) Polecam zabieg w laserdelux, miałam depilowane łydki i pachy - efekt świetny! Kasia Jakość na 5 :) (1) Co do oceny salonu to muszę potwierdzić skuteczność zabiegów, na łydkach mam... Karolina Polecam ! (1) Polecam ten salon miła obsługa i profesjonalna. Nie naciągają tylko szczerze... Kasia Laser DeLux Gdańsk (1) Witam ;) również korzystam z zabiegów w Laser DeLux . Jestem bardzo... Marta93 Profesjonalnie, polecam (1) Cześć Wszystkim :) Chciałabym Wam polecić salony Laser Delux. Ja osobiście... Karolina JAKOSC I OBSLUGA W SALONIE DE LUX - POLECAM (1) witam , polecam z czystym sumieniem, czysto schludnie, komfortowo, dziewczyny... minka WOW (1) Długo szukałam kliniki, w której zdecyduję się wykonać laserową depilację.... Magda Bardzo polecam!!!:) (1) Salon naprawdę godny polecenia, bardzo miła atmosfera , przyjazne wnętrze i... Asoa Warte polecenia (1) Szczerze polecam zabiegi laserowe, za mną już już dwa (pachy) i jestem bardzo... Kamila jestem zachwycona (1) mogłabym cała się rozpływać w superlatywach. Atmosfera, obsługa,... Agnieszka POLECAM! (1) Gorąco polecam salony Laser DeLux! Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy... MM