Iwona - opinia (1) Genialna obsługa. Zabieg nie był taki zły jak myślałam. Super komfort. Jestem... Iwona Zdecydowanie polecam! (1) Salon odwiedzam już od ponad roku i za każdym razem wychodzę zadowolona. Miło... Natalia Super zabiegi kosmetyczne-polecam!! (1) Zabieg eiszelle-zabieg na komórkach macierzystych przynióśł mojej bardzo... Martyna
Zdecydowanie polecam (1) Jestem po pierwszej wizycie. Pani dokładnie opowiedziała, czego spodziewać... K Polecam depilację !!! (1) Świetna jakość usługi, efekty widoczne już za pierwszym razem, a nie tak jak... Michał Laserowa rewelacja (1) LASERINA to zdecydowanie najlepszy gabinet depilacji laserowej w... Karolina Profesjonalna Firma (1) Kocham Laserine i baaaaardzo doceniam to jak bardzo mi pomogła z moim... Łukasz Rewelacja! (1) Do Laseriny poszłam sugerując się przede wszystkim opiniami zadowolonych... Zadowolona klientka Zadowolona klientka - opinia (1) Gorąco polecam. Profesjonalna obsługa, znikoma bolesność a efekt juz po... Zadowolona klientka Polecam!!! (1) świetna cena, profesjonalna usługa i sprzęt naprawdę dobry bo efekt... Krzysiek Naprawdę skuteczna depilacja Polecam (1) Do tej pory korzystałam z depilacji laserowej w Gdańsku ale wciąż szukałam... Anna Polecam (1) Nowy gabinet z profesjonalną obsługą i bardzo atrakcyjną ofertą-miejsce... Mrs