Salon Łatka - najlepszy w Gdańsku :) (1) Pani fryzjerka bardzo miła, zawsze sie pyta jak piesek sie nazywa. Przystepne... JB strzyżenie (1) wybór tego miejsca padł ze względu na opinie,ja też mogę z ręką na sercu... Sylwia POLECAM:) (1) polecam salonik,bardzo miła i uśjmiechnięta Pani z dobrym podejściem do... ANIA
Miłe zaskoczenie (1) Spędziłam kilka dni w Gdańsku i znajomi namówili mnie żebym zaprowadziła... Iwona Polecam!!! (1) Polecam salonik Łatka. Chodzę regularnie z moim shih-tzu. Fryzurka po wizycie... Monika Polecam!!!! (1) Profesjonalna obsługa. Super strzyżenie. Polecam gorąco! Gucio Bogusia - opinia (1) salon pielęgnacji ŁATKA polecam wszystkim posiadaczom czworonogów,korzystamy... Bogusia JUSTYNA - opinia (1) Profesjonalizm,miła obsługa-SERDECZNIE POLECAM !! Zostanę STAŁĄ KLIENTKĄ :))... JUSTYNA gorąco polecam (1) Bardzo sympatyczna Pani, ze świetnym kontaktem z naszymi pupilami; dokladnie... mqq Gorąco polecamy:) (1) Gorąco polecamy Pani Ela opiekuje się urodą naszego Maksia prawie3 lata i... MAKSIO Z RODZINKĄ POLECAM!!! (1) Salonik godny polecenia, czysto schludnie, Pani przesympatyczna i miła nie... Pańcia Guzika gorąco polecam (1) Bardzo sympatyczna Pani, ze świetnym kontaktem z naszymi pupilami; dokladnie... mqq Polecam (1) Z całą pewnością jeszcze odwiedzimy to miejsce. Pies obstrzyzony tak jak... Karola