Lea

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdańsk, Cygańska Góra 4A

Dominika - opinia (1) Stanowczo odradzam!!! Poprosiłam fryzjerkę o lekki wycieniowanie włosów, a... Dominika Karola - opinia (3) Obslugiwala mnie p. Ola. Jestem bardzo zadowolona. Niestety juz tam nie... Karola Jestem bardzo zadowolona! Polecam (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ŻE WYBRAŁAM TEN SALON , PANI FRYZJERKA AGNIESZKA... KASIA
polecam gorąco (1) Jestem z okolic Gdańska,gdzie mamy dużo salonów - ale za namową koleżanki... ANGELUŚ Zadowolony jak zawsze !!!! (1) Jestem stałym klientem od ponad dwóch lat. Za każdym razem mogłem liczyć na... Archii NIE POLECAM !!!! (1) WITAM. Skorzystałam z usług fryzjerskich p.Rafała nie jestem zadowolona,... Kamila Polecam P. Rafała (1) Jeżeli mam ocenić usługę fryzjerską to polecam z czystym sumieniem P.... Orbitka Nie polecam (1) W portalu Klub Zniżek kupiłam kupon na manicure hybrydowy. W opisie oferty... Ale Polecam (3) W tym salonie skorzystałam z oferty wystawionej przez państwa na portalu Klub... Magda Jak dla mnie ok (1) Kupiłam ofertę na manicure jakiś czas temu na którymś z portali zakupów... Marzena Nie polecam (1) Kupiłam kupon na klubznizek.pl na manicure hybrydowy z zabiegiem... bluroses Polecam (1) B. pozytywnie zaskoczony, profesjonalne podejście z uśmiechem na twarzy z... Adam Polecam! (1) Polecam! Ewa