Leasing Polski

Leasing Giełdy i komisy

Gdańsk, Budowlanych 72

Dali mi leasing na mój samochód (1) Dali mi leasing na mój samochód, polecam ten temat . Szukałem podobnego... Przemysław Dostałem u nich lizing (1) polecił mi dobry znajomy po tym jak miałem kilka odmów w innych lizingach.... Olaf Polecam każdemu bez mrugnięcia okiem. (1) Polecam każdemu bez mrugnięcia okiem, mega mnie pozytywnie zaskoczyli. Andrzej
Profesjonalna firma (1) Współpraca bardzo dobra, wyjaśnili mi wszystkie moje wątpliwości w... Żaneta leasing (1) Wziałem leasing po swoich kalkulacjach przez pośrednika. Wyszło najtaniej,... Endru nie polecam! praca beznadziejna! wykorzystuja na bezpłatnych stażach (2) nie polecam, w kółko zapraszaja na bezpłatne staże i mamia oferta moze... ania Jest OK (1) Ja osobiscie polecam te firme. Na poczatku mialem stresa, bo komentarzy... Marek kpina (2) Miła pani od kilku dni zbywa mnie bzdurami, że nie może dodzwonić się do... warszatat Polecam! (1) Korzystam z usług firmy Leasing Polski od dawna, szczerze polecam!... Zofia Przestrzegam! (1) Miałem nieprzyjemność korzystać z usług Leasingu Polskiego Sp. z o.o.... Wojtek O Firmie Leasing Polski Sp. z o.o. Gdańsk (1) W naszej firmie, niestety jest leasing od Leasingpolski Sp. z o.o. Bardzo... Obserwator i współuczestnik