Lębork

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy sa jakies dziewczyny z Lęborka lub okolic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lębork

Hej, ja jestem :)

Super!I jak przygotowania?Gdzie chcesz robic wesele?Masz juz rezerwacje?

:)

ja też miałam wesele i ślub w Lęborku, ślub miałam w kościele pw. Św. Jakuba Apostaoła a wesele w Betlejem, było super, pozdrawiam wszystkie forumowiczki z Lęborka

Żabka*,masz namiary na Betlejem?Jak bylo z rezerwacja?Duzo wczesniej musialas zaklepac?Ja mam co prawda ślub w sierpniu 2008,ale nie mieszkam obecnie w Polsce.A powiedz mi jak z makijazem?Robilas sama?W Lęborku jest jakies studio kosmetyczne Virgo,ciekawe czy tam robia profesjonalny make-up.Jak masz jakies ciekawe informacje i rady prosze o odp.pozdrawiam

wesele miałam jak pisałm wczesniej w Betlejem, z rezerwacją tam ciężko, dobry rok trzeba wczesniej bo inaczej ciężko, a w Betlejem super, jedzonko świetne, obsługa super, piękne obejście, moi goście byli zachwyceni, teraz będzie tam jeszcze lepiej bo rozbudowuja cały obiekt, ja miałam tam na 100 osób i to było maksymalnie

Jesli masz gdzies pod reka numer tel.to przeslij.Papa!

Betlejem 598627165,

dzięksssss!

Żabka*mialas zespol czy Dj?Ja mysle o tym drugim(przynajmniej bede miala orginalne wersje)planuje wesele na 40 osob.

miałam 6-osobowy zespół Czarne Kapelusze, rewelacja

Hejka !!
Ja się urodziłam w Lęborku :) i mam tam rodzinę, ale już od jakiś 16 lat mieszkam w Gdyni, ale i tak mam sentyment do tego miasta :) i jeżdżę tam prawie, co tydzień :)

Pzdrawiam :)

oooo to sporo czasu nie ma Cie w Lęborku.Ja rok mieszkalam w Trójmiescie,a teraz(9 mies.)w Anglii

ooo, a ja 26 lat mieszkałam prawie w Lęborku, a teraz wybyłam do męża w okolice Pucka, ale i tak jeżdżę bardzo często do Lęborka, to miasto ma swój urok i niepowtarzalny klimat, gdzie wraca sie z przyjemnościa

mój narzeczony pochodzi z okolic Lęborka :) potwierdzam, fajne miasto!

Pewnie ze fajne!Ja mieszkalam w Lęborku 20 lat i mam zamiar kiedyś tu wybudowac dom,by moje dzieci mialy kontakt z dziadkami,wujkami itd.

Hej, przepraszam za małe opóźnienie, ale praca, parca, praca.... Od roku mieszkam w Gdyni, u narzeczonego, ale ślub musi być w Lęborku :) Nawet nie ma innej opcji! I na pewno w kościele NMP, w końcu to moja parafia :) A co do wesela to myślimy poważnie nad Łebą, np. wesele w hotelu Łeba a noclegi w ośrodku Mazowsze. Opcja "nadmorska" jest dla nas o tyle wygodna, że będziemy mieli większość gości przyjezdnych (80 osób), więc musimy mieć miejsca noclegowe dla wszystkich. Co do zespołu to byłam u koleżanki na weselu gdzie grał Max Dance i bardzo mi się spodobał :)

Witajcie,

my jestesmy z okolic Leborka:-) slub mamy w Slupsku w kosciele sw.Jana Kantego a wesele w Palacu pod Bocianim Gniazdem w Runowie.

Pozdrawiam

image

A kiedy masz wesele?Ja mam w sierpniu 2008 ale łeba odpada,wszedzie pelno turystow,osrodki zapchane.A wiesz ile chca za wesele w hotelu Łeba,chyba sporo bo to nowy,drogi hotel.Mnie raczej nie bedzie stac,chociaz kto wie...;-)))

my mamy ślub na początku czerwca więc na pewno nie będzie jeszcze wielu turystów :) a jeżeli chodzi o salę w hotelu Łeba to jeszcze nie wiem ile sobie życzą... ale noclegi na pewno gdzieś indziej !!! A Wy gdzie chcecie zrobić Wasze weselicho? I na ile osób? U nas wychodzi jakieś 120 ...

ooo to sporo ludzi.My planujemy na 40.Tylko najblizsza rodzina.Nie chcemy spędu wszystkich ciotek,wujkow i kuzynów.Tylko my najbliższa rodzina i przyjaciele.Nad miejscem wciaż sie zastanawiam,zbieram propozycje od forumowiczek.Jak bedziesz wiedziala ile za sale w ŁEBIE daj znać

Byłam na weselu w Betlejem w Lęborku i bardzo mi się podobało. Mają wszystko dopracowane i widać że organizują takie imprezy nie pierwszy raz. jedzenie wspaniałe i w sporych ilościach obsługa na piątkę. Już sobie zarezerwowałam salę na komunie dla mojego dzieciaka :)

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...