Legal Salutaris -Polecam (2) Godna polecenia zarówno ze względu na porady prawne, kompleksowo wyczerpujące... Ryszard Polecam ! (1) Osobiście mogę zapewnić , że kancelaria Legal Salutaris na pierwszym miejscu... Dix Najlepsza kancelaria od spraw rodzinnych (2) Mogę z czystym sumieniem polecić tę kancelarię wszystkim mającym kłopoty... Rafał
profesjonalna pomoc prawna (2) Polecam wszystkim matkom mającym problem z uregulowaniem kontaktów dziecka z... Edyta DZIEKUJE (2) Bardzo dziękuje pracownikom kancelarii Legal Salutaris,a w szczeólności Panu... Magdalena Moj rozwód (1) WITAM, zwykle nie bawie sie w opiniowanie na portalach, ale wlasnie dziś... Andrzej Polecam (1) Witam. Tę kancelarię polecił mi przyjaciel , który wcześniej skorzystał z ich... Paweł Teresa - opinia (1) „Polecam wszystkim tą firmę. Bardzo pomogli mi pozbierać się po trudnym... Teresa Salutaris polecam! (1) Moja dobra znajoma po wypadku, ubiegała się o odszkodowanie korzystając z... Wojtek fachowa pomoc prawna z indywidualnym podejściem do klienta (1) Potrzebowałam pomocy prawnej ponieważ zdecydowałam się walczyć o zwiększenie... Małgosia kompleksowa opieka prawna (1) Witam. Z uslug Legal Salutaris skorzystałem z powodu własnego rozwodu.Jako... Piotr Półrolnik