Bartłomiej - opinia (3) Dziękuje całemu zespołowi kancelarii za poprowadzenie mojej sprawy w zakresie... Bartłomiej Jozef - opinia (1) Polecam kancelarię - doradztwo prawne na najwyższym poziomie. Jozef Dorota - opinia (1) Pomoc w walce o opiekę nad dzieckiem, po prostu rewelacyjna kancelaria, gdzie... Dorota
Paweł - opinia (2) Ja miałem sprawę w sądzie o uregulowanie kontaktów z dzieckiem po rozwodzie i... Paweł Jozef - opinia (1) Rozwód przeprowadzony fachowo, sprawnie, szybko. Bardzo jestem zadowolony... Jozef Pola - opinia (1) Doświadczeni prawnicy, którzy prowadzili moja sprawę rozwodową,... Pola Krzysztf - opinia (2) W moim przypadku udało się faktycznie przeprowadzić dla mnie sprawę o rozwód... Krzysztf Janek - opinia (1) Super pomoc prawna, widać, że tematykę znają faktycznie doskonale i są w... Janek Kompleksowo i profesjonalnie (2) Oferta i obsługa Kancelarii Legal Salutaris prezentuje poziom, którego każdy... Joanna Kl Polecam (1) Zdecydowanie polecam tę kancelarię Pół roku temu zdecydowałem się potajemnie... AdamSz Polecam (1) Polecam ! Mój rozwód trwał prawie trzy lata . Były mąż znęcał się nade mną i... Magdalena Zadowolony Klient (2) Fantastyczna I profesionalna obsługa .Kancelaria naprawde warta... Michal Polecam (1) Trafiłam do tej kancelarii z polecenia mojej znajomej którą reprezentowali w... Agnieszka Polecam bardzo!!!!!! (1) Chciałam wyrazić moje serdeczne podziękowanie Panu Mecenasowi Piotrowi Barsow... Anna Bardzo polecam (1) Korzystam z ich usług od ponad 6 miesięcy i wiem, że bez ich pomocy i... Marlena Gorąco polecam!!! (2) Kancelaria godna polecenia.Pełen profesjonalizm,miła atmosfera, znajomość... Joanna Naprawdę dobra kancelaria (1) To godna polecenia kancelaria. Wspierają mnie w najważniejszej w moim życiu... Tomasz Legal Salutaris spółka z o.o. w Gdańsku - OSTRZEGAM (1) Firma korzystając z emocji Córki (co zrozumiałe gdy sprawa dotyczy... Krzysztof Potrafią pomóc (2) nie potrafię ladnie pisać , bardzo mi pomogli pozostać ojcem dla moich... Jarek Kancelaria godna polecenia (1) Kancelaria godna polecenia. Moją sprawą ( rozwód ) zajęli się skutecznie i... Tomasz