Jozef - opinia (1) Rozwód przeprowadzony fachowo, sprawnie, szybko. Bardzo jestem zadowolony... Jozef Pola - opinia (1) Doświadczeni prawnicy, którzy prowadzili moja sprawę rozwodową,... Pola Krzysztf - opinia (2) W moim przypadku udało się faktycznie przeprowadzić dla mnie sprawę o rozwód... Krzysztf
Janek - opinia (1) Super pomoc prawna, widać, że tematykę znają faktycznie doskonale i są w... Janek Kompleksowo i profesjonalnie (2) Oferta i obsługa Kancelarii Legal Salutaris prezentuje poziom, którego każdy... Joanna Kl Polecam (1) Zdecydowanie polecam tę kancelarię Pół roku temu zdecydowałem się potajemnie... AdamSz Polecam (1) Polecam ! Mój rozwód trwał prawie trzy lata . Były mąż znęcał się nade mną i... Magdalena Zadowolony Klient (2) Fantastyczna I profesionalna obsługa .Kancelaria naprawde warta... Michal Polecam (1) Trafiłam do tej kancelarii z polecenia mojej znajomej którą reprezentowali w... Agnieszka Polecam bardzo!!!!!! (1) Chciałam wyrazić moje serdeczne podziękowanie Panu Mecenasowi Piotrowi Barsow... Anna Bardzo polecam (1) Korzystam z ich usług od ponad 6 miesięcy i wiem, że bez ich pomocy i... Marlena Gorąco polecam!!! (2) Kancelaria godna polecenia.Pełen profesjonalizm,miła atmosfera, znajomość... Joanna Naprawdę dobra kancelaria (1) To godna polecenia kancelaria. Wspierają mnie w najważniejszej w moim życiu... Tomasz Legal Salutaris spółka z o.o. w Gdańsku - OSTRZEGAM (1) Firma korzystając z emocji Córki (co zrozumiałe gdy sprawa dotyczy... Krzysztof Potrafią pomóc (2) nie potrafię ladnie pisać , bardzo mi pomogli pozostać ojcem dla moich... Jarek Kancelaria godna polecenia (1) Kancelaria godna polecenia. Moją sprawą ( rozwód ) zajęli się skutecznie i... Tomasz POLECAM (1) Nie będę wypisywać co mi się przydarzyło ważniejsze jest to że moje kłopoty... Kasia Wielki podziękowania!!! (1) Mimo iz moja sprawa trwala 2lata,jestem zadowolona z przebiegu i wyniku,bylam... Agnieszka Kancelaria Legal Salutaris-polecam (2) Szukałam adwokata do przeprowadzenia rozwodu.Przeglądałam Trójmiasto.pl i... Agata Skuteczni Adwokaci (1) Do tej kancelarii trafiłam z polecenia koleżanki, która korzystała z ich... Monika