Профессиональная (1) С полной... Серг Beata Glodkowska - opinia (1) Rzetelna obsługa, bardzo dobra znajomosc prawa w tej dziedzinie,wysoka... Beata Glodkowska Bez zarzutu (1) Dzięki pani Barbarze udało mi się uzyskać najpierw kartę czasowego pobytu na... zadowolony
Appreciate Help of LegalStay (1) I had a very complicated issue with regard to my Karta Pobytu having my... Jennet Arshimova Adam Załucki - opinia (1) Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa. Duża wiedza i doświadczenie.... Adam Załucki Jestem bardzo wdzieczny (1) Bardzo dobry specjalista, szybko pomógł wypełnić wszystkie dokumenty i... Taras Tymtsias krótko, zwięźle i na temat (1) Zależało mi na zalegalizowaniu pobytu mojej partnerki na terenie RP. Firma... Juliusz Sprawy Urzedowe (1) Witam, Chcialbym bardzo polecic Legal Stay jako bardza dobra firme dla... Anton I couldn't have done it without legal stay! (1) On coming to Poland, I decided that i would like to extend my stay to get to... Andrew Deschepper Razreshenije na prozhiwanije (1) Procedura poluchenia Razreshenia na prozivanie v Polshe dovolno slozna i... S. Dritan - opinia (1) Skorzystalem z uslug LegalStay ostatnio, i jestem bardzo zadwolony ze... Dritan Residency Card Procedure!! (1) I just wanted to take the time to thank Ms. Nowacka for the great help and... Adriana A. Recomend! (1) Legal Stay helped me with my residency card procedure. The knowledge of Ms.... Juan Agnieszka - opinia (1) Witam! Korzystałam z usług Legal Stay i jestem bardzo zadowolona. Miła i... Agnieszka