Lek.med. Marcin Rudnik

Dermatolodzy Medycyna estetyczna

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 6C/3

Świetny specjalista! Serdecznie polecam! (1) Dr Rudnik jest bardzo sympatyczną osobą i świetnym specjalistą w swojej... Anna P. Bardzo dobry i przyjazdy dermatolog (2) Przed wizytą u Dr Rudnika byłam w kilku lekarzy dermatologów, wszystkie... Ewcia polecam każdemu:) (2) świetny specjalista :) rozmawia z pacjentami jak ze znajomymi co bardzo... Urszula
POLECAM!!! (1) Sympatycznie , fachowo !!! Takich lekarzy oby jak najwięcej.... Mirosława prawdziwy Lekarz !!!!!! (1) zabieg był bezbolesny, perfekcyjnie przeprowadzony i w ogóle pełen komfort,... Marta Super:) (1) Bardzo miło wspominam wizytę u Pana Doktora. Jest człowiekiem, o którym można... Pacjentka Świetny specjalista !!!! (1) Pan Doktor Rudnik jest znakomitym fachowcem.Jest lekarzem z powołania. Kazdy... Hania Świetny specjalista (1) Z pełnym przekonaniem polecam Pana Doktora. Podczas kilku wizyt związanych z... ann Dobry, wnikliwy, miły !! (1) Swietny pan doktor, . przyszłam z dużym zmartwieniem, zmiany nie goiły się od... magda Wspaniały lekarz! (1) Z problemem poszerzonych naczyń na twarzy inogach borykałam się już od wielu... Katarzyna