Lęk przed chorobą

Witam od ponad roku zmagam się z nerwicą.Zaczelo się od tego że ubzduralem sobie chorobę w tym czasie przeszedłem takie badania jak: USG,Echo serca,kolonoskopia,4xEkg,USG tarczycy,A krew badalem sobie chyba co miesiac wyniki wszystkie dobre.Udalem się do psychiatry którą przepisała mi Paroxinor 20mg.Od tego czasu lek trochę się uspokoił z tym że ciągle uważam że coś mi jest.Nawet pisząc to odczuwam jakiś dyskomfort po lewej stronie brzucha i ciągle uważam że coś mi jest..Lekarz rodzinny już mnie nie bierze na poważnie..A Pani psychiatra przypisuje mi lek i to wszystko.Odczuwam jakbym się szybciej męczył,odczucie drgań w ciele krótkie chwilowe,ból z tylu głowy nie pojawia m się codziennie wszyscy mi tłumaczą łacznie z lekarzem że to wszystko jest normalnie ale ja w to nie wierzę.. Pomocy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znajdz pasję, hobby , dobrych przyjaciół. Na nerwice polecam fajne zajęcie. Miałam podobnie jak Ty kiedyś. Zaczełam chodzic do klubu fitness, spotykacć sie z fajnymi ludzmi. Pomogło

MALS daje podobne objawy, tylko trzeba dobrego sprzętu i radiologa aby ew potwierdzić czy wykluczyć

Inne tematy z forum

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (55 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

Zielony Rynek - sprzedaż rzeczy używanych - pytanie. (7 odpowiedzi)

Mam w planie pojechać w niedziele na Zielony Rynek na Przymorze. Słyszałam że można wtedy...

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...