Re: Lekarz do prowadzenia ciąży bliźniaczej- polecicie? Boćkowski, Leszczyńska, Prajs...?
Ja polecam Panią dr Ewę Żmudzińską - pracuje na Klinicznej, w Invikcie i ma własną prywatna praktykę w Żukowie (wizyta kosztuje 100zł) - co wizyta szczegółowe usg - dobry sprzet, do tego 3D u niej w gabinecie wykonuje Pan doktor z Gdyni - Gdy jest potrzeba Pani doktor go ściąga do siebie do gabinetu - także nigdzie nie trzeba jeździć i się uwamwiać i wciskać w terminy ..Jak dla mnie konkretna babka, która wie co robi i nie straszy specjalnie, zawsze pod telefonem gdy się coś dzieje poradzi a nawet ściągnie do siebie do szpitala.
Gdy ja rodziłam na Klinicznej byłam w ciągłym kontakcie z Panią doktor bo ona dodatkowo pracuje również w szpitalu w Kartuzach ale pilotowała mój poród, czuwał nademna jej kolega ze szpitala i wszystko dostałam - leki przeciwbólowe po porodzie, antybiotyk na czas (zaznaczam, że wszystko ze zwykłej troski bez jakiegokolwiek "dodatkowego" wynagrodzenia za przywileje"..także ja polecam
0
0