Lekarz rodzinny na Przymorzu - szukam

Szukam dobrego rodzinnego na przymorzu- moze ktos cos wie.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lekarz rodzinny na Przymorzu - szukam

dr Alicja Gnacinska przyjmuje w przychodni na polanki (oliwa). sama mieszkam na przymorzu ale jezdze tam, bo terminy sa w miare ok. A doktor jest dokladna i rzeczowa. pomogla mi i dala skierowania na badania, na ktore wczesniej inni lekarze lekcewarzyli.

Dr Anna Stoińska na Kołobrzeskiej.
Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, ma też dobre opinie w Internecie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr Stoińska ncm Kołobrzeska
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też tak myślałam 5 lat temu, a teraz planuję przenieść się do innej przychodni

Może taka była 5 lat temu

Ja niedawno trafiłam do doktora Kriona, zupełnie przypadkiem, bo moja przychodnia na awf a on przyjmuje w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym. Warunki tam panujące nie są najciekawsze, zwłaszcza w poczekalni heheh, ale sam lekarz... Niesamowite podejście do pacjenta, świetny kontakt, rozumiał wszystko o czym mówię, jakby sam to odczuwał. Powiem tak, po wizycie u doktora Kriona, zmieniam swojego lekarza rodzinnego właśnie na niego, mimo, że to dużo dalej. Wiem, że jak do niego pójdę to na prawdę poświęci mi swoją uwagę, a nie tak jak to jest za zwyczaj 3,5 min i następny, i następny.
Mimo, że sponiewierana przez gorączkę i połamana, poczułam się przez chwilę ważną osobą. Prawdziwy lekarz. Także polecam doktora Kriona.

Inne tematy z forum

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...