Lekaz idac do pacjenta mowi cytuje".. Kur.. mac.."
Właśnie wróciłem z oddziału pojechałem z bólem szczęki i spuchniętą twarzą lekarz idąc i mijając mnie mówił to co cytuje w tytule był wielce niezadowolony z tego ze go obudzono stwierdził ze on nic z tym nie zrobi nawet mnie nie zbadał był bardzo niemiły wręcz opryskliwy.Raz na milion lat zdarza mi się czuć źle i oczekuje wtedy ze jadać na sor zostanie udzielona mi pomoc za która kasuj pieniądze od zus wkoncu place składki ale jak dzisiejszej nocy dotarłem na sor pomocy nie dostałem wręcz została mi odmówiona. Ratownik medyczny z całej trójki którą napotkałem na swojej drodze był uprzejmy miły i normalny.
Tacy lekarze jak ten powinni stawać przed komisjami dyscyplinarnymi i być usuwani ze służby zdrowia.Każdy pacjent zasługuje na to żeby go zbadać nieważne z czym przychodzi do lekarza a już szczególnie jeśli chodzi o sor.Wróciłem do domu zbolały twarz nadal spuchnięta szczeka mnie nadal boli i pojadę do szpitala na zaspę tam przynajmniej na pewno uzyskam pomoc.
Tacy lekarze jak ten powinni stawać przed komisjami dyscyplinarnymi i być usuwani ze służby zdrowia.Każdy pacjent zasługuje na to żeby go zbadać nieważne z czym przychodzi do lekarza a już szczególnie jeśli chodzi o sor.Wróciłem do domu zbolały twarz nadal spuchnięta szczeka mnie nadal boli i pojadę do szpitala na zaspę tam przynajmniej na pewno uzyskam pomoc.