Kolejna udana wizyta (1) Kolejny raz zostałem super obsłużony za przyzwoite pieniądze, miło szybko i... Jarek miło skorzystać (1) W dniu dzisiejszym skorzystałem z usługi Lema Trans. Muszę przyznać, że dawno... Waldemar Szybkość, pewność, zaufanie (1) Byłem umówiony na 1400, gdy zgłosiłem się 10 minut przed, szybciutko wyjechał... Ryszard
Iwona - opinia (1) Warsztat wybrałam kierujac się opiniami z internetu i okazało się,że był to... Iwona Szybka i tania obsługa (2) Witam, byłam ostatnio w Lema-trans na wymianie opon obsługa szybka, ładna... ewa Godny polecenia zakład wulkanizacyjny (1) To co mnie spotkało w tym zakładzie to niespotykana atmosfera ,profesjonalne... Grzegorz Ola - opinia (1) Znajoma bardzo chwaliła mi ten warsztat. Obsługa rzeczywiście bardzo miła,... Ola Tak powinno być (1) Rzadko spotykane podejście do klienta. Zarówno zakupione opony jak wykonana... Zoppoter Miła i fachowa obsługa (1) Warsztat znalazłem przypadkiem w internecie, pojechałam i okazało się, że był... Stefan