Małgorzata z Hamburga - ocena (1) Super miejsce!!! Byłam z córką już parokrotnie. Serdecznie polecam! Małgorzata z Hamburga Nasza rodzinka z Sopotu - ocena (1) Właśnie wczoraj Was odwiedziliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni a nasza ekipa... Nasza rodzinka z Sopotu Beata Miotk - ocena (1) To jest miejsce w Trójmieście, a dokładnie w Rumi, gdzie powinni udać się... Beata Miotk
Beata Miotk - ocena (1) To jest miejsce w Trójmieście, a dokładnie w Rumi, gdzie powinni udać się... Beata Miotk Beata Miotk - ocena (1) To jest miejsce w Trójmieście, a dokładnie w Rumi, gdzie powinni udać się... Beata Miotk Mateusz - ocena (1) Super atrakcje dla całej rodziny Mateusz Ivanna - opinia (1) Po rodzinnym popołudniu spędzonym w Lemur Parku emocje towarzyszyły nam cały... Ivanna Agnieszka i Grzesiu - opinia (2) Dzisiaj odwiedziłam to miejsce i już na wstępie byłam miłe zaskoczona. Pani z... Agnieszka i Grzesiu Joanna - opinia (2) Super miejsce. Przemiła obsługa. Mile spędzony czas. Joanna Coral - opinia (1) Super miejsce trochę podstarzała infrastruktura w namiocie z arkadami. Coral Barbara - opinia (1) Lemur Park-to wspaniałe miejsce na wypoczynek dla rodziny z dziećmi. Gorąco... Barbara fajne zwierzaczki - opinia (1) Dzieci się wyszalały. Super wrażenia ze spraceru z przewodnikami, mieliśmy... fajne zwierzaczki JOAnn - opinia (1) Ciekawe miejsce dla rodzin z dziecmi, alewedług mnie cena nieadekwatna do... JOAnn Julia - opinia (1) Było super, obsługa bardzo miła. Cena jest bardzo korzystna jeśli patrzeć na... Julia Agnieszka - opinia (1) Byliśmy w Lipcu w Lemur Parku i bardzo nam się podobało, mało zwierząt w... Agnieszka Asia - opinia (1) Witam. Dzisiaj odwiedziliśmy ten park pierwszy i ostatni raz . Klepowisko i... Asia Paulina - opinia (1) Byłam w Lemur Park tydzień temu z rodziną. Mnóstwo ludzi. Za dużo osób... Paulina vvv - opinia (1) Nie polecam. Teren mały, atrakcje mało ciekawe, zwierzęta trzymane w złych... vvv Moim zdaniem (1) Witam w mojej opinii Lemur Park to zwykła strata pieniędzy i czasu. Teren... Daniel Fantastyczne miejsce (1) Razem z rodziną spędziliśmy tam wspaniały dzień. Dzieci były zachwycone,... PC