A mi się podoba (1) Chodzę do tej szkoły od kilku miesięcy na lekcje francuskiego. Wysoki poziom,... Koko Hiszpański (1) chodze na kurs hiszpańskiego pół roku i bardzo dużo się nauczyłam. Nie miałam... 12389 Uwaga na umowy/właścicielkę (1) Chodziłam na norweski do pani Marty. Super kobieta, szkoda, że już nie... zosiek
nie polecam (6) szkola jako tako calkiem ok, ceny przystepne, jesli chodzi o lekcje... MM Dla mnie bardzo profesjonalnie (1) Czytajac komentarze,normalna sprawa jest ze wszystkich na swiecie nie da sie... Iras Nie polecam (język niemiecki) (1) Nie polecam zdecydowanie, lektorka więcej przegaduje niż nas uczy. Podczas... Ic h Iwona - opinia (1) Świetna szkoła, oferuje wysokiej klasy zajęcia z profesjonalistami. Ciekawie... Iwona Zdecydowanie polecam! (1) Chodzę na hiszpanski do Sussy. Bardzo dobrze przygotowane lekcje, ciekawe... altiora Szkoła godna polecenia (1) Świetna szkoła, nauczyciel zawsze był bardzo dobrze przygotowany, a zajecia... TR Bardzo dobrze przygotowane lekcje (1) Zdecydowanie polecam lekcje ze szwedzkiego w tej szkole. Chodziłam tam parę... uczennica_szwedzki m_lan - opinia (1) gorąco polecam, to najbardziej skuteczna szkoła, a poza tym organizują mega... m_lan