Leo

Szkoły językowe

Pruszcz Gdański, Kochanowskiego 2

Zdecydowanie polecam! (1) Jestem ogromnie zadowolona z postępów jakich dokonał mój syn dzięki nauce... Marzena naprawdę polecam (1) Nauka na wysokim poziomie, w miłej atmosferze. Wszystko godne polecenia. Dużo... Agnieszka moja lektorka:) (1) Chciałabym bardzo serdecznie pozdrowić moją wspaniałą lektorkę Annę Zaorską!... Asia
Irena - opinia (1) Zajęcia prowadzone przez Panią Jolę to wzór profesjonalizmu, atmosfera... Irena Maniek - opinia (1) Właśnie jestem po pierwszym semestrze - spoko szkoła Maniek POLECAM! (1) Co prawda nie mam porównania z innymi ale szkoła naprawdę na wzorowym... Krystian Rewelacja !!! (1) Wreszcie, trafiłem na szkołę w której kolejne 1,5 h spotkania mija mi... Darek Świetna szkoła, także dla zapracowanych (1) Jestem osobą bardzo zajętą, pracuję, mam dwoje dzieci w młodszych klasach... Dorota POLECAM (1) Nowa szkoła a wprost rewelacyjnie zorganizowana. Kompetentne lektorki.... Anna JEŚLI SIĘ ZASTANAWIASZ CZY DASZ RADĘ NAUCZYĆ SIĘ JĘZYKA TO LEO ROZWIEJE WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI (1) Do nauki języka angielskiego podchodziłam już nie pierwszy raz ale dopiero... Angelika thanks LEO (1) Szkoła na 5 z plusem. Kompetentne lektorki, zawsze przygotowane na zajęcia,... carrot'ka Rewelacja (1) Chodziłem do wielu szkół, ale od kilku lat czułem, że jestem cały czas na tym... Michał OK (1) Dopiero co skończyłem tą szkołę rewelacja polecam tam naprawdę się można... ZADOWOLONY super (1) Szkoła rewelacja. Nauczyciel zawsze przygotowany na lekcje: realizuje... De.eM. Jest dobrze (1) Juz jestem po kilku spotkaniach w leo i naprawde rewelka. Widać konkretne,... ciupakabra Super się zapowiada! (1) Super się zapowiada! Centrum LEO dopiero co powstało, ale mają super ofertę,... Dawid