Lewactwo i standardy

https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/369473-nie-ma-nic-gorszego-niz-wybiorcza-afirmacja-standardow-wieszanie-figury-papieza-ok-wieszanie-zdjec-europoslow-pe-skandal

Tu nie chodzi o stosowanie standardów, wybiórczych czy nie wybiórczych.

Mamy przecież przykłady molestowania, których lewica nie uznaje za molestowanie, lecz za przejaw bogatej specyfiki osobowości molestującego delikwenta, w obliczu którego standardy należy uchylić.
Mamy w teatrze wieszanie figury papieża, które uznaje się za akt artystyczny, a wieszanie zdjęć zdrajców, za niedopuszczalny akt polityczny.
Mamy wszędzie lewicowe kłamstwo, bo zasada prawdziwości ich nie obowiązuje.
Pani prezes SN, osoba rzekomo apolityczna, bierze udział w manifestacjach politycznych.

Standardy nie są, w ujęciu lewicy, żadnymi standardami, są wybiegiem do zwodzenia publicznośći a faktycznie, pałką do palowania przeciwników, ich samych nie obowiązującym.

Jeżeli weźmiemy pod uwagę źródło lewactwa, związane z urazami i zaburzeniami natury biologicznej czy psychicznej, to oczywista wydaje się skłonność lewactwa do kłamstwa i naruszania standardów spolecznych, w tym także politycznych. Fałszywa jest więc także i narracja demoliberalna rzekomo wspierająca kobiece postulaty, którą zdemaskowały wyczyny dziennikarzy z GW czy KP.

O ile mi wiadomo, edukacja służy do wdrażania norm kulturowych na skalę powszechną – matematyka, język polski albo angielski, chemia oraz fizyka to nie są dziedziny wiedzy dziedziczonej instynktownie, biologicznie, jako że są to produkty rozwoju kulturowego.

Co innego w przypadku chodzenia na dwóch nogach, posługiwania się wzrokiem oraz słuchem, łykania pokarmów oraz wydalania produktów przemiany materii, które są zachowaniami dziedziczonymi biologicznie i formalna nauka jest w ich zakresie zbędna. Podobnie jest z seksem – on też należy do zachowań instynktownych, więc zadziwia postulat edukacji seksualnej wysuwany przez lewicę.

Ale przestaje zadziwiać, jeżeli weźmiemy pod uwagę trend seksualizacji wszystkich sfer życia, promowany przez system konsumpcjonistyczny, czyniący z seksu nie tylko produkt konsumpcyjny ale także bodziec marketingowy. Nie dziwią też występy pani Rubik, która sama stanowi medialny produkt marketingowy, służący do promocji rozmaitych innych produktów.

Z tej też przyczyny podzielam zdanie Bronisława Wildsteina przedstawione w artykule poniżej:

https://wpolityce.pl/polityka/368792-seks-rubik-i-oswiata-ze-sporym-zdziwieniem-przeczytalem-ze-minister-edukacji-chce-sie-spotkac-z-anja-rubik

Ideologia lewacka pruje się jak stare rajstopy, bo ignoruje wywodzące się z natury ludzkiej standardy dotyczące trzech typów relacji, które są podstawą cywilizacji Zachodu: prawdy, milości i wolności. Naruszenie standardu prawdy sprawia, że jak kostki domina sypie się całość.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chciałbym uzyskać od ciebie odpowiedzi na pytania, które postawiło ci już kilka osób w kilkunastu wątkach wstecz.
Jak wszyscy wiemy on na żadne pytanie nie odpowie, m.in. dlaczego popiera prokuratorów z czasów PRL i dlaczego jest ukrytym komunistą?
Żadnej odpowiedzi nie doczekamy się.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak to wygląda w Niemczech ?

https://wpolityce.pl/swiat/370504-polska-opozycja-wpadnie-w-szal-niemiecka-prokuratura-pozwolila-przedsiebiorcy-na-sprzedaz-szubienic-dla-merkel

A tak to wygląda w Polsce:

http://niezalezna.pl/210679-narada-politykow-po-z-sedziami-mamy-komentarz-w-zurka-tresc-tlumaczen-zdumiewa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale co jak wyglada w Polsce ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiaj nierzetelna peel i inne bolszewickie bulwarówki brandzlują się „tajnym” spotkaniem PO z sędziami.
Nie jest to dziwna rzecz, bo PiS jest partią bolszewicką, a bolszewicy zawsze budują swój mechanizm propagandy na kłamstwie.
Poprzedniczka PiS w I PRL, PZPR miała swój odpowiednik niezależnej peel - Trybunę Ludu, którą tez trzeba było zawsze czytać wspak.
Czyli jak coś było tajne to znaczy, ze było jawne.

Zobaczmy, jak dzisiejsza Trybuna Ludu opisuje „tajne” zdarzenie z lipca :

image

A teraz popatrzmy jak wyglądają fakty :

image

Jak widać Platforma zorganizowała w Budynku Sejmu publiczne wysłuchanie w sprawie zmian planowanych w ustawach sądowych. Zapraszała na nie na Twitterze, co tym bardziej nie wytrzymuje partyjnego fake-u o „tajnej naradzie”
Skoro publiczne, to nie tajne. Mało tego, PO transmitowała je na Facebooku.

„PiS to partia mentalnie bolszewicka” (P.Kukiz).
„Ratlerek to kłamca i zwykły partyjny forumowy troll” (Skydiver)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy biuro krajowe PO przy ul Wiejskiej 12a znajduje się fizycznie w budynku Sejmu? Jeżeli tak to ok. Ale jeżeli nie to w stwierdzeniach:
"Na nagraniu widać jak z Biura Krajowego Platformy Obywatelskiej przy ulicy Wiejskiej, nieopodal gmachu Sejmu, wychodzi wraz z politykami PO sędziowska elita."
i
"Wysłuchanie publiczne z udziałem autorytetów prawniczych... Sejm sala 118"
widzę drobną nieścisłość geograficzną. Mowa o tym samym wydarzeniu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A tu o tym jak bolszewicy koordynowali całą zmanipulowaną akcję dezinformacyjną :

https://mierzynskamarketing.wordpress.com/2017/12/06/zaplanowana-akcja-dezinformacyjna-na-twitterze-tajny-film-manipulacja/#more-1621
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Łowczy zaginął. Może z powodu swojej głębokiej depresji coś sobie zrobił..............
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Sejmie czy w siedzibie PO ? Coś się komuś pomyliło z topografią terenu.
Capo di tutti capi spotkał się z ferajną by omówić wielkie dzieła charytatywne, ha, ha, ha.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jednak gadzina żyje :)

Skydiver możesz jakoś wyjaśnić nieścisłość o której pisałem powyżej?

W lipcu, kiedy Naród protestował przeciwko Drugiej PRL, bolszewicy obstawili Sejm barierkami i policją, więc pewnie przeniesiono planowane w Sejmie spotkanie, aby nie doszło do prowokacji.

Tobie chyba faktycznie ktoś musi płacić. Z własnej woli raczej byś takich bredni nie pisał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Twoja opinia na mój temat jest bezużyteczna, bo w życiu staram się zastanawiać wyłącznie nad opiniami osób mądrzejszych ode mnie.
Jeżeli masz swoją hipotezę ws przeniesienia publicznego przesłuchania zorganizowanego przez Platformę Obywatelską, to proszę...

A co nie jest z tego prawda?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego miałbym mieć własną hipotezę? Przecież to nie ja prowadzę w tym dziale propagandę polityczną. Według mnie opisałeś jako jedno dwa osobne zdarzenia. Jeżeli tak nie jest to wprowadź mnie proszę z błędu. Tylko konkretami a nie bredniami o ustawianiu barierek pod Sejmem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dyskusja pozbawiona sensu.
Dostał 500 zł i już mu nie przeszkadza sprawa sądów, telewizji, konstytucji i wiele innych............
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli co? Mam uwierzyć w podaną informację mimo jej oczywistej niespójności bo...?

Czy według ciebie betonie zdjęcia którym posługuje się PISowska propaganda pochodzi z grudnia ?

Przecież nikt nie twierdzi, że są to zdjęcia z grudnia. TVP sama podała, że to zdjęcia z lipca. Oglądaj człeku tv dokladnie i nie pleć głupstw. Nic nie uratuje postkomuny, żadne sztuczki nie pomogą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chodzi o to że nie podała informacji o pochodzeniu zdjęcia. Wasza prawda to go..o prawda . Prymitywne przekazy które trafiają jedynie do takich betonów jak ty.

Takie betony jak ja mają to do siebie, że opierają się na kryterium prawdy.
Postomuna, tak jak i komuna, kryterium prawdy ma gdzieś, więc jedyne co jej pozostaje to łgać na okrąglo.
I tak się zamotała, że nie wie już czy stoi przodem do tyłu czy tyłem do przodu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Czyli co? Mam uwierzyć w podaną informację mimo jej oczywistej niespójności bo...?

Ja ci na to pytanie nie odpowiem. Dla mnie możesz wierzyć w co chcesz.

To Ratlerek, pisowski troll i do tego kłamca, mówi na forum w co masz wierzyć i gdzie jest niby właściwy przekaz („Oglądaj człeku tv dokladnie i nie pleć głupstw.”) wiec zapytaj się jego.

17 lipca Naród stał tam gdzie stał, a oni stali tam, gdzie stało ZOMO,
A jak było naprawdę wynika z tweeta Platformy, ale przecież wierzyć nie musisz

image

"To Ratlerek, pisowski troll i do tego kłamca, mówi na forum w co masz wierzyć i gdzie jest niby właściwy przekaz...

Czym Ty różnisz się od człowieka którego określasz pogardliwym mianem Ratlerek? Pytanie jest retoryczne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Propaganda komunistyczna znacznie przewyższyła dokonania dr Goebbelsa, srodze się na Goebbelsie przy okazji mszcząc. Stalin powiedział: "Nazwijcie ich wszystkich faszystami i będziecie mieli problem z glowy". No i komuchy i postkomuchy pilnie tę wskazówkę wdrażają, co w skali międzynarodowej było widać przy okazji Marszu Niepodległości a także codziennie na tym forum. Metoda na "Łapaj złodzieja" wiecznie żywa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ratlerek, przecież to ty posługujesz się kłamstwem propagandowym a do tego jesteś zwykłym pisowskim trollem.
PiS to partia mentalnie bolszewicka (P.Kukiz), a ty stosujesz na forum znane od lat bolszewickie triki.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

łowca powiedz wszystkim dlaczego popierasz prokuratorów z PRL, którzy wsadzali do więzień działaczy "S"?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może tym, że nie jest chorym umysłowo człowiekiem, którem jad kipi z gęby?

No widzisz! Kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się prawdą. Cały świat mówi o Polskich faszystach ;0
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lewactwo i standardy

PiSowski troll mówi o lewactwie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tu sa gorsz patologie ,od Łowcy
i to maskowane

robi się ciekawie. No, no......gorsze od łowcy na forum, hmmmmm. ? W dziale KP , polityka ? Przecież Kaczyński tu nie pisze ?

A gdybyi ktoś chciałby poznać więcej szczegółów z lewackiego chlewiku, to proszę bardzo, oto link:

http://niepoprawni.pl/blog/kokos26/pozar-w-lewackim-burdelu-chlewie

Łowczy sr* we własne gniazdo. Zadziwiający chory człowiek.

''O ile mi wiadomo, edukacja służy do wdrażania norm kulturowych na skalę powszechną – matematyka, język polski albo angielski, chemia oraz fizyka to nie są dziedziny wiedzy dziedziczonej instynktownie, biologicznie, jako że są to produkty rozwoju kulturowego.

Co innego w przypadku chodzenia na dwóch nogach, posługiwania się wzrokiem oraz słuchem,,,'' Jak to a wykształcone elyty P,O. PSL SLD Nowoczesna + Pawłowicz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

BOLSZEWICKIE STANDARDY.
Kłamca bolszewik Jaki w służbie propagandy.

image

twoj znajomy Soros sie tym zajmie
uzdrowi nas Polakow i cały swiat
Z Downa,autyzmu,cukrzycy,miazdzycy,SM.MPD itd itd
cały czas nad tym pracuje,ze swoimi przyjaciołmi..od dziesiatek lat

Nie rozumiem, co chciałaś powiedzieć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wielu rzeczy nie rozumiesz
nie chce ci sie zrozumiec ..pojac

ze walka pomiedzy ugrupowaniami jest prowokowana
a w kazdej grupie sa zdrajcy..podstawieni ludzie
tego,ze Kaczynski nie wystawił sie na czołowke..celowo!--nie rozumiesz
tego ,ze mamia was-opzozycjonistów na dole--nie rozumiesz
tego ,ze NAJWAZNIJESZA RZECZA JEST TO ,ZE WSZEDZIE NIE RZADZA juz POLACY--nie rozumiesz
tego,ze nie sady a WODOCIAGI sa najwazniejsze ,nie rozumiesz

ze wciagneli nas w celowe potyczki miedzy rodakami -nie rozumiesz
i ze po to--bysmy nie buntowali sie przeciw najwaznijeszym sprawom -nie rozumiesz
kazdy ,kto jest odstawiony na bok--przeszkadza obcym interesom--interesom zdrajców--nie rozumiesz

i ,ze naród skłocony jest NIEZDOLNY DO WALKI---nie rozumiesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Isztar, strzelasz nie do tego celu. Przystań, i oddaj się refleksji nad swoim tekstem.

zreflektowac powinniscie sie tylko wy
nad sensem waszej "pracy" tutaj
nad tancem wokół Łowcy

i przede wszystkim nad tym
komu słuzycie

bez odbioru

Isztar, wyluzuj.
Orkiestra zbiera tez na seniorów, wiec niewykluczone ze możesz być jej beneficjentem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A można zrozumieć w ogóle ten bełkot? Niestety ta osoba nie potrafi nic po polsku napisać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Around-łowco-driver-ze

jestem swiadoma,ze to ja jestem odpowiedzialna za jakosc swojej starosci
za swoje zdrowie,samopoczucie,sprawnosc
a rzad za jakosc usług medycznych,jakosc zywnosci i stan rolnictwa,jakie oferuje spoleczenstwu

oprocz ratownictwa
jest jeszcze bardzo istotna PREWENCJA

do seniorstwa mam jeszcze pol wieku

hamuje swojego pedzacego rumaka
(odsyłam tym ostatnim do Seneki)

"do seniorstwa mam jeszcze pol wieku"
isztar, ludzie tak długo nie żyją :)

http://joemonster.org/art/31308

szczegolnie istotna rzecz w osiagnieciu długowiecznosci podała Pani ze Szkocji

a Adam zył tak długo
bo nie miał tesciowej:)

Inne tematy z forum

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...