Szkoła marzeń! (1) W ALO panuje wspaniała atmosfera; dla każdego, kto chce się tu czegoś... N W ALO jak w domu! (2) Cieszę się, że trafiłam do ALO! Do szkoły przychodziłam nie stresując się... xyz ALO for life (1) Miałam przyjemność skończyć Lingwistę. Bez przesadzania, najlepiej spędzone... M
największy plus (1) Największy plus to nauczyciele i pani dyrektor. Pani dyrektor tej szkoły... Will Alo, czyli drugi dom (3) Szkola marzenie. Nie mozna nazwac tego inaczej. Kiedy czytam komentarze... Aj Alalala - opinia (1) Nie rozumiem jak mozna dac tej szkole negatywna opinie. Moze wyposażenie nie... Alalala Bardzo dobra szkoła polecam (1) Jak w nagłówku szkoła bardzo dobra z dobrym poziomem nauczania.Według mnie... Anonim Najlepsze lata. (1) Jako absolwent muszę stwierdzić że lepszej szkoły nie miałem szkoły ,było... Absolwent szkola ksw - kup sobie wyksztalcenie (1) w szkole nie robi się praktycznie nic, prace domowe zadawane sa od swieta,... mama absolwentki BEZ SZAŁU (2) Jako było uczennica tego liceum nie opowiem o samych jego zaletach jak w... absolwentka Szkoła możliwości (1) Liceum lingwista jest szkołą, która w trudnych sytuacjach zawsze służy... Veira NAJLEPSZA SZKOŁA NA ŚWIECIE (1) Miałam przyjemność uczęszczać do lingwisty zaledwie przez dwa miesiące, ale... KK MOŻE BYC KIEPSKO (8) jesli w tej szkole bedzie podobnie, jak w gimnazjum Lingwista to zdecydowanie... JA polecam szkołę (1) A ja polecam szkołę ,jest ok ,nauczyciele w porządku ,bardzo wysoki poziom z... pianistka :/ (1) W czasie zapisów była mowa o max 20 osobach wyszło 30. Biologia, i języki są... uczeń