Lider Home

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Chrobrego 96E/27

osoba prywatna - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa. Pani pośrednik szybko znalazła klienta... osoba prywatna Monika i Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecamy biuro Lider Home. Mieliśmy okazję współpracować z p. Weroniką... Monika i Krzysztof Agata Pawlukiewicz i Artur Smierzchalski - ocena (1) Serdecznie polecam Państwu pośredniczkę Weronikę Bartusz z firmy ,, Lider... Agata Pawlukiewicz i Artur Smier
Gosia - opinia (1) Jestem zadowolona z obsługi - polecam. W razie potrzeby pośrednik jest do... Gosia agnieszka - opinia (1) Polecam bardzo! Wcześniej próbowałam sprzedać sama - bezskutecznie. Jedyne... agnieszka Alicja - opinia (1) Współpraca z Panią Grażyną to sama przyjemność, pełen profesjonalizm.... Alicja Tomasz - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem Panią Grażynę oraz biuro Lider Home.Z ich pomocą... Tomasz Agnieszka i Krzysztof - opinia (1) Wybraliśmy p. Grażynę ze względu na zaangażowanie i profesjonalne podejście... Agnieszka i Krzysztof Wojciech - opinia (1) Profesjonalna opieka nad całym procesem sprzedaży mieszkania. Duże... Wojciech Teresa - opinia (1) Szybko,sprawnie i profesjonalnie p.Grażyna sprzedała nasze... Teresa Iwona - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jesteśmy ogromnie zadowoleni z wyboru... Iwona Wiesława - opinia (1) Kompetentnie i z dużym zaangażowaniem przeprowadzona usługa Wiesława Beata - opinia (1) Mimo trudnych, koronawirusowych okoliczności z pomocą pani Grażyny z Lider... Beata Anna W. - opinia (1) Pełen profesjonalizm i skuteczność. Dzięki Pani Grażynie mieszkanie... Anna W. Danuta - opinia (1) Pani Grazyna Bartusz, przedstawicielka firmy Lider Home swiadczy... Danuta Ocena lider home (1) Zdecydowanie polecam agencję lider home - szybko, skutecznie i... Andy Polecam! (1) Współpraca z Panią Grażyną Bartusz to czysta przyjemność. Pełen... Justyna G. Ostrzegam przed Lider home (2) Niestety, nie mogę polecię usług firmy Lider home. Kupując mieszkanie... Klientka Sprzedaz mieszkania!!!! (1) Chciałbym zaopiniowac Firmę Lider Home.Konkretnie Panią Grażynę... Grzegorz