Liderwalut.pl

Kantory

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 149

Zdzisław - opinia (1) Szybko i sprawnie odbywa się wymiana po dobrym kursie. Szybkie księgowanie... Zdzisław Agnieszka - opinia (1) Najlepszy kantor internetowy. Polecam!!! Agnieszka Agnieszka - opinia (1) Najlepszy kantor internetowy. Polecam!!! Agnieszka
Gosia - opinia (1) Szybko i profesjonalnie. Obsługa telefoniczna bardzo pomocna. Gosia Damian - opinia (1) Korzystam z kantoru od 2020 roku. Jestem zadowolony ze wszystkich transakcji.... Damian bizon78 - opinia (1) W minionym tygodniu po raz pierwszy postanowiłem skorzystać z Liderwalut.... bizon78 Marcin T - opinia (1) Najlepsze kursy walut i błyskawiczne działanie Marcin T Krzysztof Krupa - opinia (1) Liderwalut w pelni spelnia moje oczekiwania Krzysztof Krupa Andrzej - opinia (1) szybka realizacja, możliwość negocjacji ceny, polecam gorąco Andrzej Zbigniew - opinia (1) Pierwsza wymiana i pewne obawy . Okazało się, że wszystko poszło gładko i z... Zbigniew artur - opinia (1) walutę wymieniam już od kilku lat i nigdy nie miałem żadnych problemów,... artur TOMCO_TK - opinia (1) Od wielu lat korzystam i nigdy nie miałem problemu, z czystym sumieniem... TOMCO_TK Krzysztof Łobodziński - opinia (1) Wymieniam od wielu lat i jestem zadowolony. Polecam!!! Krzysztof Łobodziński Anna - opinia (1) Od kilku lat kupuję CHF. Jestem bardzo zadowolona. Transakcje przebiegają... Anna Grażyna - opinia (1) Szczerze polecam. Wymieniam walutę już kilka lat . Transakcja przebiega... Grażyna JanuszR - opinia (1) Jestem stałym klientem Lider Walut od kilku lat. Zawsze jestem zadowolony z... JanuszR Magdalena - opinia (1) Korzystam od lat. Dobre kursy, szybka obsługa. Polecam! Magdalena Jacek - opinia (1) Solidny kantor. Transakcje realizowane są szybko i bez zakłóceń. Interfejs... Jacek rblaszczyk - opinia (1) Korzystam z Liderwalut.pl juz od kilku lat - kredyt we frankach. Jak do tej... rblaszczyk Mariusz - opinia (1) Bardzo dobry kantor wymiany walut. Mariusz