Liderwalut.pl

Kantory

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 149

Jakub Stokrotka - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa, dobre kursy kupna oraz sprzedaży walut. Czytelna... Jakub Stokrotka Ernest - opinia (1) Bardzo wygodna w obsłudze strona internetowa. Przesympatyczna i bardzo... Ernest Ireneusz - opinia (1) Od dłuższego czasu korzystam z wymiany walut w tym kantorze i nigdy się nie... Ireneusz
Danuta - opinia (1) Wszystkie transakcje przebiegały szybko , sprawnie i bezpiecznie. Polecam. Danuta Danuta - opinia (1) Wszystkie transakcje przebiegały szybko , sprawnie i bezpiecznie. Polecam. Danuta Krzysztof - opinia (1) Bardzo sprawna wymiana i dobre kursy walut.Zawsze u nich wymieniam internetowo. Krzysztof Edyta - opinia (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie, konkurencyjne kursy. Korzystam od lat.... Edyta Wojgol - opinia (1) Super kantor online, mega polecam! Wojgol Dorota - opinia (1) Polecam portal. Profesjonalna obsługa przy zawieraniu tranzakcji. Dorota Aneta - opinia (1) Jestem klientką kantoru od ok.10 lat. Wymiana waluty przebiega szybko i... Aneta Wojciech Wojcik - opinia (1) solidny kantor. mozna negocjowac warunki. korzystne promocje nastawione na... Wojciech Wojcik Rafał - opinia (1) Bardzo nowoczesny i przyjazny klientowi kantor, obsługa intuicyjna, kursy... Rafał Janusz - opinia (1) Dobry kantor i ma ciekawe rozwiązania . Polecam . Janusz Iwona - opinia (1) Jestem zadowolona. Duży komfort, bezpiecznie i sprawnie. Tego potrzebuje.... Iwona Grzegorz P. - opinia (1) Jestem klientem od 2013. Od początku dobre kursy oraz miła i profesjonalna... Grzegorz P. artjar - opinia (1) Od kilku lat kupuję CHF do spłaty kredytu hipotecznego bo jest taniej niż... artjar Jacek - opinia (1) Dobry kantor. Szybka realizacja transakcji i korzystne kursy. Polecam Jacek marcedyss - opinia (1) Znakomite kursy walut od lat. Korzystam już długie lata i nie planuje... marcedyss jaroslaw stasiak - opinia (1) Naprawdę ciepło polecam miła obsług szybką transakcja jaroslaw stasiak łukasz czech - opinia (1) Liderwalut.pl polecam każdemu szybko i po dobry kursie barsz dobry kantor... łukasz czech