zadowolony na maxa (2) Chciałbym gorąco polecić LOK na Świętojańskiej.Rozpocząłem kurs w innej... Grzegorz Gorąco polecam! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zdać prawo jazdy i naprawde nauczyć się... Asia Ł. POLECAM:) (1) Bardzo przyjazna szkoła, mili ludzi. Polecam wszystkim kto chce zdać prawko.... Madzia
polecam (1) polecam LOK, super atmosfera, miła obsługa, super wykładowca no i oczywiście... rajdowiec ;) LOK potrafi szkolić;)) (2) Szkolę tę poleciła mi znajoma i jestem jej wdzięczna. To wspaniali fachowcy... Emila Dla oczekujących profesjonalności polecam tylko LOK na Świętojańskiej... (1) Wybrałem LOK na Świętojańskiej ponieważ jest ona niedaleko mojego miejsca... Łukasz Szkoła godna polecenia!!! (1) Witam wszystkich werbujących po internecie i szukających szkoły nauki... Magda Gorąco polecam;) (1) Gorąco polecam kurs nauki jazdy w LOK na Świętojańskiej. Zdałam za pierwszym... Monika NAPRAWDĘ DOBRA SZKOŁA JAZDY (1) Wszystkim, którzy zastanawiają się, gdzie zrobić prawo jazdy polecam LOK na... Jola Nie polecam instruktora p. SEWERYNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Kurs ok, wykłady z bardzo fajnym panem, wszystko dokładnie wytłumaczone.... Aga TYLKO TA SZKOŁA!!! (1) WITAM!!! MA NA IMIE ŁUKASZ JESTEM ABSOLWENTEM NAJLEPSZEJ SZKOŁY NA... ŁUKASZ (GÓROL) Prawdziwa szkoła jazdy! (2) Super miła atmosfera, zarówno na wykładach, jak i podczas nauki jazdy.Dzisiaj... Grzegorz chcesz miec prawko w pol roku idz do loku ! (2) goraco polecam LOK wszystkim ktorzy pragna szybko zdac prawko i nauczyc sie... Filip ZAJEFAJNI (3) Zapisalam sie na kurs w lipcu i obiecali mi,że w wakcje wyrobie się z teoria... Anka Naprawde szkoła godna polecenia (2) Do skorzystania z nauki w LOK-u namówił mnie mój tata, który wiele lat temu... Krzysiek Polecam (1) Można nauczyć się bardzo dobrze tak teorii, jak i jazdy. Zawsze miła i... Ulalume SUPER SZKOŁA!! (2) Jestem w trakcie kursu jezdze z Panem Sławkiem naprawde super instruktor... Janusz Krampa Polecam (2) LOK to jedna z lepszych szkol. Wykladowcy sa mili i dobrze ucza. Na... Przyszly kierowca:) Super Szkoła (1) Bardzo mile wspominam swoją naukę jazdy wykłady prowadzone bardzo rzetelnie i... Mateusz Tylko Agniesza (1) Polecam wszystkim panią Agnieszkę, super babka i instruktorka. Pani... jacek