Bardzo dobra szkoła :) (2) Jestem bardzo zadowolony z zapisania się na kurs do LOK-u. Wykłady prowadzone... Kierowca Fachowcy, bez dwóch zdań... (1) Planowałem kurs w ...., na szczęście kolega namówił mnie do odbycia szkolenia... Roztecky ;) (1) Witam, jeśli chodzi o teorie to dobrze wspominam wykłady, jazdy za to... Justyna
Polecam! (2) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, świetni instruktorzy! Zdałam za... Karolina Polecam (1) Ja też jeżdzilem z panem piotrem i nie powiem był ostry, ale ludzie nauczył... JAREK Polecam (2) Poczatek nie zapowiadał sie najlepiej, był tragiczny. Jezdziłem z Panem... Szymon POLECAM (2) Jestem bardzo zadowolona z LOK-U.Przemiłe i przesympatyczne Panie z... Aśka WOW (1) Na razie jestem po teorii i jestem w szoku, bo to są prawdziwe lekcje. SUPER.... BENEK Odradzam (1) Kurs odbyłem na przełomie 2007/08 - instruktor w czasie jazdy palił,... K. Polecam (1) Witam, słowem wstępu chciałbym podziękować kierownictwu za miłą atmosferę w... Misiek POLECAM (2) Super szkoła,miła obsługa-fantastyczny wykładowca i rewelacyjny... kama Odradzam! (1) Skandal od początku do końca! Pan z którym jeździłem był poprostu... Michał M. - opinia (1) wszystko byłoby ok gdyby nie \"instruktor\" P. facet, który miał gdzieś... M. Joanna - opinia (2) Chciałabym podziękować kierownictwu ośrodka za pomoc,miłą atmosferę oraz... Joanna był kursant (1) no cóż uczęszczałem na kurs w grudniu 2006 roku. Facet który jak rozumie był... piłkarz Gorąco polecam (1) Super szkoła. Poziom nauczania bardzo wysoki, instruktorzy z wielkim... ASIA:):):):):) optymistycznie (1) Jedyną wadą tego ośrodka jest kiepska reputacja po poprzednim Kierowniku.... driver GORĄCO POLECAM:)) BO ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM… (2) Niedawno zdałam prawo jazdy i muszę się pochwalić, że za pierwszym razem:)... zadowolona kursantka LOK :( (2) Po pierwsze cena ni jak się ma do ogłoszeń - ubikacja pamięta jeszcze... zniesmaczony kursant Jak chcesz zdać prawo jazdy to tylko w LOKu (2) Każdy ma problemy ze zdaniem prawka. Ja pomimoże nie miałam nigdy samochodu... Ewelineczka