Liga Światowa

Orientujecie się gdzie kupić bilety na ligę światową? Chciałem kupić i jechać na jakiś mecz. Może uda się wygrać w konkursie, super by było bo od dawna się siatkówką interesuję, a nigdy nie mogłem się zebrać żeby iść na ten mecz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Liga Światowa

Biletów jeszcze nie ma pewnie w połowie lipca sie pokażą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy będą te mecze Ligi Światowej?i czy jakieś na naszej ergo arenie?

Na prawdę podziwiam takich "fanów" siatkówki :) Był jeden mecz Ligi Światowej w Ergo Arenie (30.06 Polska - Argentyna). Następnie 20-25 września będą mecze mistrzostw Europy w siatkówce również na Ergo. Wystarczy wejść na stronę Ergo Areny i sprawdzić kalendarium. Później w sezonie normalnie Atom i Lotos będą miały mecze ligowe. Pozdrawiam wszystkich kibiców jak i tych którzy "lajkują" siatkę bo jest modna, ale w życiu nie grali jak i nie mają pojęcia o grze :)

Nie rozumiem sarkazmu? Osobiście nie jestem fanką siatkówki, ale chcę sprawić komuś bliskiemu prezent, kupując bilet na mecz. Oczywiście dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.

Nie ma problemu. Co do Mistrzostw Europy ciekawe mecze(niestety bez udziały Polaków) będą odbywać się też w Gdyni. Na przyszłość polecam sprawdzać strony hal sportowych, PZPS , klubów lub nawet Wikipedię w tematach odnośnie danego turnieju. Tam jest wszystko napisane. ozdrawiam i polecam zainteresować się siatką bo to na prawdę super interesujący sport. Dobra zabawa dla amatorów i wielkie emocje w wykonaniu zawodowców

Wiesz jak tak mówisz o emocjach związanych z siatką to przyznaję rację. Mimo iż sama nie oglądam, to bardzo dobrze słyszę co dzieje się w sąsiednim pokoju podczas gdy leci mecz... :)

hehe ... krzyki mogą szachy lub gra komputerowa wywołać:) bardziej chodziło mi o to, że w nogę może być nudne 0-0, w ręczną masa brutalnych fauli a w siatkówkę nie ma tego . Zawsze trzeba atakować , nie można zamurować bramki. Nie ma brutalnych fauli i chamskich zachowań wobec przeciwnika, gry na czas. Nawet jeśli dostaniesz sromotnie 2 pierwsze sety możesz odwrócić losy spotkania. Dlatego, mimo że jestem fanem każdego rodzaju sportu siatkówkę uważam za najciekawszy do oglądania sport