Limadent

Stomatolodzy Implanty

Gdańsk, Zakoniczyńska 2

wdzięczny pacjent - opinia (1) Dzięki protetycznym umiejętnościom dr Rysak pokonałem stres związany z... wdzięczny pacjent Super (1) Duże kompetencje, dobre rady, życzliwość i poczucie humoru na najwyższym... NiezłyAparat Pełen profesjonalizm i przemiła obsługa (1) Zawsze z lekkim lękiem i obawami udawałem się do dentysty a i to tylko wtedy... Strachliwy
Polecam, profesjonalny i przyjazny gabinet. (1) Jestem zadowolony z leczenia w tym gabinecie. Leczę zęby od lat na NFZ oraz... Artur NFZ na sztukę (1) Postanowiłem udać się do gabinetu aby skorzystać z usług na NFZ. Od samego... Wojt Leczenie na NFZ - sztuka dla sztuki (1) Postanowiłem udać się do gabinetu aby skorzystać z usług na NFZ. Od samego... Wojt Bardzo zadowolona. (1) Jestem pacjentką Pani Mikołajskiej od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona.... Jola Najlepszy dentysta! (1) Bałam się dentystów całe życie, teraz moje strachy poszły w niepamięć! Długo... Paulina Warto (1) Nigdy wcześniej u dentysty nie byłem potraktowany tak miło jak tutaj - a... Kuba Szczerze polecam !! (1) Atmosfera w tym gabinecie jest po prostu super, od razu zapominasz o bolącym... Kuba Najlepszy stomatolog (1) Leczę się w tym gabinecie od wielu lat i zawsze chętnie tam "wracam". W... Aleksandra Polecam!! (1) Przychodze do gabinetu Limadent już wiele lat i jestem bardzo zadowolona z... Anna