Limuzyna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Heja ja i moja kochana przyszła zonka bardzo chcemy jechac do ślubu limuzyna..
Czy ktos z Was drodzy forumowicze może z raczka na serduszku polecic jakiś zakład czy coś gdzie możnaby wynajac takie autko za przyzwoita cene?? Ile orientacyjnie kosztuje taki rarytasik?:)
Bardzo prosze o szybka odpowiedz z góry dziekujemy i pozdrawiamy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Limuzyna

Mi też się marzy limuzyna, taka długa, elegancka ... powiem szczerze, że jak dzwoniłam we wrześniu tego roku i szukałam czegoś fajnego na ślub siostry to znalazłam takie autko i chcieli ok. 1 tys. za kilka godzin! obdzwaniłam zresztą te kontakty stąd z weselnika, nie wiem kiedy macie ślub, ale moja siostra ostatecznie pojechała otwartym ślicznym niebieskim cadilacciem cabrioletem i zrobił on prawdziwą furorę. Z kościoła do lokalu jechałyśmy siedząc na masce auta! A na plener zdjeciowy zamknęliśmy dach botroszkę wiało, ale samochód naprawdę ekstra! doczepiliśmy mu tylko białe kokardy z tiulu na klamki.

Hejka, ja tez poczatkowo chcialam no i nadal chce limuzyne, ale facet bierze 350 zl za godz (a sama godzine to my w kosciele bedziemy , wiec okolo 3 godz nam trzeba) - ten najnowszy cadillac bialy lub czarny (dluga limuzyna) i jeszcze jak musi daleko jechac to cene podwyzsza, pozatym z pol roku a czasem rok (zalezy od sezonu) wczesniej trzeba rezerwowac i wplacac zaliczke, no wiec jeszcze sie zastanawiamy nad ta opcja.
Zaciekawil mnie ten niebieski cabriolet?? lubie amerykanskie autka, wiec mozesz dac mi namiar na kogos kto wypozycza to auto - albo moze wiesz ile bierze i gdzie sie znajduje, prosze o info jak nie na forum na emaila. dziekuje i pozdr.

ojejciu straszna szkoda ze takie male zainteresowanie jest moim watkiem bo to dla nas naprawde bardzo wazne ;( Może ktoś jeszcze nam pomoże? :( Bardzo prosimy

Serwus.
Ja mogę Wam pomóc swoją limuzyną. Co prawda nie jest długa jak te najpowszechniejsze, ale za to zdecydowanie bardziej oryginalna.
To moim zdaniem, wybór jest oczywiście Wasz. Zapraszam na moją stronę www.warszawa.online.pl - w cenie jest już przystrojenie auta (w zakresie do 100 PLN), fotki propozycji mogę wysłąć na maila.

Pozdrawiam,
Marcin

Cześć!
My jechaliśmy ciemno-granatowym Lincolnem (rok temu więc nie wiem czy firma działa nadal), za 7 godzin (w sumie wyszło prawie 8 :) ) zapłaciliśmy 1000zł. Otwierany dach-odjeżdżając spod kościoła machaliśmy gościom, po uroczystości ślubnej czekał na nas zmrożony szampan. No i przede wszystkim duuużo miejsca dla nas i świadów. Kierowca bardzo miły i w garniturze!! Bo zdarzało nam się widzieć kierowcę limuzyny w jeansach i odkoszulku. Tel. (052)397-76-37 lub 692-128-553
pozdrawiamy

W Gdańsku na Suchaninie stoi ladna, biala limuzyna do wynajecia..Jak dzwonilam do tego Pana gdzies z tydzien temu dowiedziec sie ile by chcial za slub..to powiedzial,ze za 3 godziny pracy bierze 750 zl, a za godzine jazdy 350 zl.Jak byscie byli zainteresowani to moge spojrzec na namiary do niego i Wam podac, bo sobie nie zapisalam.

Baaaaardzo prosze o te namiary na biła limuzyne

jezeli ten pan posiada strone internetowa lub maila to rowniez bardzo poprosze o nie

kiedy macie slub??? bo jesli w sierpniu to obawiam sie ze mozecie zapomniec o dlugiej bialej lub czarnej limuzynie. Ostatnio sama tez czegos szukalam innego niz mam, ale wszedzie zajete, wplacona zaliczka itp.Wejdz na stronke weselnika, tam masz : czym pojechac do slubu- i sa ogloszenia wszystkich limuzyn i innych fajnych aut, ktorymi mozna jechac do slubu

Ja brałem ślub w tym roku i jechałem limuzyną. Wybrałem czarnego Lincolna - bardzo długiego. Objechałem parę wypożyczalni takich autek i zdecydowałem się na luxury cars. Ogólnie wyszło super, limuzyna jak już wspomniałem czarna, przystrojona w białe szarfy i białe kwiaty (białą też mieli ale czarna wyglądała bardziej dostojnie). Kierowca super uprzejmy, w środku w aucie taki klimat, że nie chciało się wysiadać :). Generalnie mogę każdemu z czystym sumieniem polecić. Znalazłem ich w internecie adres strony www.limo.com.pl jak byście dzwonili to koniecznie negocjujcie rabat, ja utargowałem dość sporo ale nie zdradze ile :) pozdrowionka dla wszystkich nowożeńców

hejka a ja wlasnie podpisalam umowe na wynajecie limuzynki - dlugi czarny lincoln, cena rewelacyjna, bez ograniczen czasowych, pan bardzo sympatyczny, jak ktos jest zainteresowany to sle info na emaila.
Puchatek jaki masz termin to moge ci odstapic bialego lincolna bo mam jeszcze zarezerwowana druga limuzyne ale z tej oferty nie skorzystam wiec moge ci odstapic termin.

zapraszam na stronę: www.AutoDoSlubu.com