Mystore hotel - ocena (1) Chociaż prośba o usługę była nietypowa, to profesjonalnie i bez zwłocznie... Mystore hotel Wyważenie kół i wymiana opon Superr (1) W końcu znalazłem warsztat gdzie uporano się z biciem kół w moim BMW, brawo... jan Polecam!!!! (1) Korzystam z usług LINCER JUNIOR'A od czterech lat, serwisując u nich swojego... szymon
Naprawa elementu zawieszenia (1) Polecam, bardzo sympatyczna i terminowa obsługa. Wymieniałem coś co tłukło... PM ... (1) Nie polecam i radze sie trzymac z daleka. W czasie wymiany opon zasugerowano... gosc wymiana opon (1) bardzo sprawna, za rozsądne pieniądze jak na sopot a przede wszystkim... Ad.Kor. Wiktoria - opinia (1) Specyficznie ale bez zarzutu. Tak mogę opisać to miejsce :) Wiktoria Niedrogo i bezstresowo (1) Witam, zostawiłem w poniedziałek rano pojazd marki Peugeot do wymiany... Wacław profesjonalnie i sprawnie (1) dziękuję panom z lincera w sopocie za pomoc! polecam wszyskim ten punkt bo... Ewelina K. Polecam (1) Polecam wszystkim. Serwisuje u nich forda focusa mk1 od listopada'09 (a jest... Paweł