Linia 210

Temat dostępny też na forum: ZTM Gdańsk
Linia 210 ciągle się spóźnia wysłałam wiele e-maili i to nie pomogło bo odpisali mi tylko na jednego . Czy linia będzie dalej się spóźniać!!??? Czy może to mi tylko się nie podoba spóźnianie się wiecznie do pracy? i tłumaczenie się że to przez autobus ?? Pasażerowie linii 210 czy wam nie przeszkadza to???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Linia 210

Zawsze można jechać wcześniejszym, to nie wina kierowcy, że samochodów coraz więcej a drogi wciąż te same.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak i owszem można jechać wcześniejszym ale skoro jedzie ten to chyba można jechać i tym .... Ja nie mówię że to wina kierowcy ale 20 min spóźnienia bądź jak ostatnio było pół godziny to lekka przesada co nie? to po co ja bilet kupuje w takim razie jak potem muszę kombinować czym do pracy dojechać żeby się ogromnie nie spóźnić .... ??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To się ogarnij idź do zkm-u złożyć skargę czy coś tam a nie lamenty na forum siejesz i e-maile piszesz które wiadomo że nic nie dadzą i gratuluje że masz tylko takie problemy i skoro wiesz że autobus lubi się spóźnić to idź na wcześniejszy jak radzi pasażer na gapę :]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie no spoko ja wiem tylko Wy pewnie jeździcie samochodami więc nie wiecie jak to jest ;liczyć na autobus ....... Lamętów nie sieje bo to jest chyba ich praca i powinni ją wykonywać jak należy co nie? A z tego co wiem to już ktoś petycję napisał kiedyś tam więc jest to jakiś problem miasta .............
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

wyobraź sobie że częściej jeżdżę komunikacją wiem coś o tym ale niestety to jest miasto ruch samochody a nie wieś Borkowo że tak powiem żartobliwie albo pedałuj rowerek albo zrób prawko jak nie masz i heja DO PRZODU
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No coś ty miasto ? a ja myślałam że wioska cudów..... heee :) A spóźniasz się codziennie do pracy????????????????????????????? Nie no spoko ja wszystko rozumiem korki i te sprawy ale bez przesady .. Też mieszkałam w mieście innym gdzie były korki ale autobus miał max minute spóźnienia a jeździłam nim codziennie więc o co hooo???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

heh powiedzieć że ten autobus się spóźnia to chyba lekka przesada jeżdżę tym autobusem czasami na zajęcia i wracam z zajęć za każdym razem autobus przyjeżdża punktualnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hmm no dobrze że się nie spóźnia i chwała bogu .. A to zależy o której jedziesz na te zajęcia i czy na pewno 210?? he he he he he he Masakra too jeżeli ten autobus jest taki boooski to czemu była pisana petycja cooo?????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalej się spóźnia MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (47 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....