Lipa !
Panowie są mili i pomocni dopóki nie dostaną kasy, za rejestrację pojazdu życzą sobie 300 zł, a nie potrafią sami załatwić tak prostej sprawy - tablice rej. nie pasujące do auta, zgubiona naklejka na szybę, i na koniec tekst że to już nie ich sprawa - a kasa już dana. Całą winę zrzucili na panią z UM, która mnie wyśmiała, jak jak jej o tym powiedziałem. W sumie sam straciłem czas na chodzenie po urzędzie i 300 zł również.
Poza tym za wszelką cenę nie chcą udostępnić danych osoby sprzedającej auto, nawet już po przelaniu gotówki na ich konto. Czyżby coś ukrywali ? TAK - zero informacji, że do auta właściciel zostawił kilka części, a dodam że nie było ono tanie.
Nie polecam nikomu ! Sprzedający nastawieni tylko i wyłącznie na zysk, a zadowolenie klienta to już sprawa drugorzędna.
Poza tym za wszelką cenę nie chcą udostępnić danych osoby sprzedającej auto, nawet już po przelaniu gotówki na ich konto. Czyżby coś ukrywali ? TAK - zero informacji, że do auta właściciel zostawił kilka części, a dodam że nie było ono tanie.
Nie polecam nikomu ! Sprzedający nastawieni tylko i wyłącznie na zysk, a zadowolenie klienta to już sprawa drugorzędna.