Sprzedaz Samochodu (1) Pierwszy i ostatni raz sprzedalem samochod przez auto komis. Samochod... Kubas Szybko i zwinnie (1) Kupilam od tej firmy Land Rovera . Jestem bardzo zadowolona z obslugi. Bede... Ania bmwfan (1) Zamówiłem u nich samochód z którego jestem bardzo zadowolony.transakcja... marek
AKCYZA (2) witam,wiek ktos moze jak to jest u nich z akcyza?czy przy zakupie jest ona... Tomal Groupon a oferowana Klimatyzacja w Auto-hoise (2) Jeśli Grupon sprzedaje takie oszukańcze promocje z 49 zł to i Grupona... Janusz NIESTETY WSZYSTKO MIAŁO BYĆ ŁADNIE NIBY ALE .... (6) NIESTETY WSZYSTKO ŁADNIE NIBY ALE .... Witam zakupiliśmy z tego... MELUS szczęśliwy posiadacz bmw520 2009 rok (4) witam serdecznie wszystkich forowiczów polecam !!! polecam !!! obsługa na 5... Dariusz S. zgadza sie obsluga totalne dno !! z kraweznikiem sie lepiej gada (1) na poki kasy nie dostana to jedza z reki jak piesek subaru SAMOCHODY WIDMA (6) Samochody widma,wiekszosci wogole nie maja,mozna je ewentualnie... Sylwek Skandal (1) To po prostu skandal!Co to za kulawe wyjasnienia?Chyba firma czytala i... zorrro Klimatyzacja Groupon bez rewelacji (2) Sam Groupon kosztował mnie 49 zł, W opisie oczywiście nie było mowy o... xyz nie polecam- skandaliczny poziom obsługi (1) Wykupiłam z groupon opcję 3. Przegląd Klimatyzacji z Uzupełnieniem Czynnika ,... klientka grouponu Słabo ! (1) Wybór aut duży, ale sprzedawcy to niby cwaniaki, którzy szukają frajerów ...... Pinky i Mózg bardzo dobry salon dla kobiet :) (1) wszystkie formalności załatwiają, umowę nawet przywiezli mi do domu,... Joanna Zdecydowanie ODRADZAM (2) Witam, Odradzam wszystkim potencjalnym klientom wszelkie myśli o... Artel Odradzam (2) Witam, Odradzam wszystkim potencjalnym klientom wszelkie myśli o obejrzeniu... Artel Lipa ! (1) Panowie są mili i pomocni dopóki nie dostaną kasy, za rejestrację pojazdu... Jogisław POLECAM (3) Fajny duży salon, czyste autka świetny pomysł z aukcjami polecam wszystkim! Stały Klient :) MIle zaskoczona (1) Autko na medal spisali się.Jeździ się super .Moj mechanik już mnie nie lubi... alka super salon (1) Urządzony z klasą, duży wybór, super autka i przystepne ceny, dodatkowo... system