SAMOCHODY WIDMA

Samochody widma,wiekszosci wogole nie maja,mozna je ewentualnie zamowic---czyt.czyli kota w worku!Obsluga na niskim poziomie intelektualnym.Jesli tak wyglada salon to ja jestem w szoku---brud i balagan.Ceny kosmiczne!Cenia sie jak Salony za granica,a poziom pozostawia naprawde duzo do zyczenia.Wszystkie sa " bezwypadkowe";)......No Comment:)Wyciaganie na sile zadatkow od klientow...Ja sie zrazilem!Amatorka.Ja naiwniakiem nie jestem.Nic tam nie kupie!Znam kogos kto kupil i do dzis placze.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: SAMOCHODY WIDMA

tak ,pod plaszczykiem niby luksusu kryje sie zwykly autohandel,poziom maja zaden,chcialem kiedys u nich zamowic samochod,ale cos mi nie pasowalo w trakcie rozmowy,zrezygnowalem.tak mnie zaczelo zastanawiac jak to jest ze u nich samochody lz wyzszej polki tansze niz w niemczech sa?jest tu moze ktos kto kupowal u nich samochod powyzej 2000 cm pojemnosci?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam sie w 100 a nawet 200%. pojechałem do nich na podstawie tego jak sie reklamuja itd
gość od obłsugi totalny kretacz, samochody co tam mają to jakaś porażka, każdy pali w miescie 7-8 litrów ( nawet omega którą mieli w automacie 2.2 16V)
samochody w opłakanym stanie, informacji zero, ksiazka serwisowa jest, ale sie zgubiła itd,, omijajcie to miejsce z daleka
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

ksiazka albo jest albo nie ma ,jak nie ma to znaczy ze kreca!ciekawe jaka bylaby reakcja gdyb poprosic o udostepnienie numeru nadwozia!pewnie jakis inny wykret!

taaaaa,kto im dał pozwolenie na uzywanie nazwy-SALON?ja sie pytam no kto?bo do salonu to tam daleko

To subaru impreza co tam jest to tez ladan lipa . frajer co kupi widac ze z cena ju zzjechali o 5 lol poczekamy az bedzie za 5 ....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0