obsługa kelnerska to jakiś żart (1) Pierwszy i ostatni raz wybraliśmy się do Literackuej w Gdańsku. Obsługa... Magdalena Koszmar (2) Obsługo koszmarna , kelner chamski ( Pan P.) dar się na kelnerkę aż się... Smakosz Restauracja super. Grający zespół do bani..... (1) Często odwiedzam restauracje literacką ze względu na miłą obsługę,... Zniesmaczony
NIESAMOWITE MIEJSCE (1) Przyjaciółka zaprosiła nas na kolację urodzinową - nikt z nas nigdy nie był w... Karolina Miejsce, ktore musisz odwiedzic (1) To czarujece miejsce z sympatyczna obsluga i doskonalym winem a takze... Lusia Magiczne miejsce (1) Miejsce z niepowtarzalną atmosferą. Świeczki, obrazy, klimat. ..A tak... K. Magicznie na randkę i kameralnie na plotki z przyjaciółką (1) Bardzo lubię to miejsce i zaglądam zawsze jak jestem w pobliżu :) Obsługa... Aleksandra kirstein - opinia (1) Bardzo przyjemna atmosfera i profesjonalna obsługa, miałem okazje być w tym... kirstein Klimat (1) Cudne kelnerki, szefunio super! I można tam spotkać kaprów! ;P Krzych miejsce dla każdego (1) Do Literackiej zachodze często i nigdy się nie zawiodłem, no może raz jak... chief zunia minia - opinia (1) siwetne jedzenie...bardzo dobre wina i inne rzeczy...A wlasciciel Szymon jest... zunia minia super miejsce (1) Miejsce magiczne z niesamowitą atmosferą. Szczerze polecam ten lokal... o.f.