Lival w Brzeznie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
wczoraj przechodzilam obiok, calkiem ladnie w srodku, cos wiecie na temat tego lokalu??jak jest jakie ceny itp??:)))))dziewczyny mnie juz terminy chyba gonia- nie mam sali (tzn lokalu - nie chce wynajmowac sali )i dalej nie wiem ktora wybrac na 50 osob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lival w Brzeznie

Pilusia ja mam ten sam problem :-( wesele też na 50-60 osób i żadnych pomysłów na lokal!!! Dziewczyny pomóżcie!!!

Pilusia, powiem ci tak, jak ja bym miała tyle czasu co ty, wybrałabym Oleńkę w Tuchomiu!!!

yhm..a powiedz cos wiecej o tym lokalu?:)

eee widzialam stronke:/ jakos mi cos nie lezy....

Ja mam obiad weselny w Livalu 10 września w niedzielę, bo nie mają wolnych sobót (od stycznia tego roku). Dysponują 2 salami : restauracyjną chyba do 70 osób i pubem ok połowy tego. Ceny sięgają od ok. 130- 160 .Na ten czas jestem zapisana u nich w kajecie, a co do szczegółów, to uzgodnimy latem. Będę miała tylko obiad weselny z ciastem na max 30 osób.

Mieliśmy w Livalu imprezke weselną 22.04 :) i powiem że było ok tylko trzeba zwrócić uwagę na obsługę bo mają tendencję do obijania się ;) warto wszystko ustalić co do minuty.... nawet jak Ci mówią, że będą podawać natychmiast ustal o której ma być to natychmiast ;)

:))podasz mi na emeil menu i all info plizzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))amsta@wp.pl

słuchaj nawet nie mam tego manu w kompie :) ale jeśli chodzi o jedzenie to było bardzo smaczne i było go wystarczająco :) polecam zupę borowikową :) niebo w gębie :) natomiast żurek niekoniecznie ;)

aha i weź koniecznie kluseczki jako dodatki :) normalnie prawie się o nie bilismy ;) pycha :) a jak coś chcesz wiedzieć to pytaj :) bo nie wiem co Cie może jeszcze interesować :)

a np co z alkoh,ciastami, tortem, czy placi sie jakies oplaty extra, ile wsumie placilas za osobe??

no więc alkohol mieliśmy własny... ciasta w cenie były i smaczne :) a tort zamówiliśmy u Sowy, ale jest też możliwość zamówienia u nich, ale nie wiem jak smakuje :) ostatecznie płaciliśmy 140 zł za osobę :)

jeśli chodzi o miejsce do tańczenia to było go wystarczająco :) obok było wieksze wesele i też wydawało się, że nie narzekali na brak miejsca do tańczenia :)

Dziewczyny, a jak w Livalu jest z miejscem do tanczenia. Bo tez bylsimy i ogladalismy i wg nas jest go troszke malo na tej sali. Jak bylo u Was? Pod tym wzgledem tez bylo ok?