Lival w Brzźnie -opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Proszę osoby, które miały już styczność z restauracą w hoteltu Lival w Brzeźnie o wskazówki i dobre rady. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lival w Brzźnie -opinie

ja mam tam na 5 dni wesele to więcej powiem po, ale dotychczas jestem zadowolona.... szef kuchni kopetentny i chętny do współpracy... jedyny minus to to że często choruje, no ale to nie jego wina ;) na razie mielismy takie szczęście, że trafialiśmy na niego, ale niew iem jak to jest jak go nie ma czy jest ktoś kto podejmuje decyzje :) hmmm pewnie musi być :)

na razie nie mam zastrzeżeń :)

Ostatnio zaprosiłam siostrę na kawę do Livala i przy okazji pooglądałam pomiesczenie- restaurację. Kucharz akurat był chory, ale pan z recepcji powiedział, że kucharz (jak będzie chory) wyda przykazy względem pracowników kuchni telefonicznie ;-) na ścianach wisiały jakieś certyfikaty i dowody uznania względem ich kuchni.

no my bylismy tam na obiedzie ... jedzenie było pycha :) mam nadzieję, że utrzymają poziom ;) jedyne co mi się nie podobało to frytki na oddzielnym talerzu... hmm powoduje to bałągan ;)

W lutym zamawiałam termin na wrzesień i nie mieli już wolnej soboty :-( Mamy więc obiad weselny w niedzielę 10.09.2006. Boję się trochę, b onarazie jesteśmy zapisani jedynie w nostesie szefa. Mówił, że na szczegóły umówimy się później. Chyba nie wycofa się??

nieee jak się umówił to na 100% będzie ok :) szczegóły faktycznie ustalaliśmy później... menu staliliśmy przy podpisaniu umowy... a resszte dopiero w czwartek przed slubem :)

Ub czekam na wrazenia z wesela w Livalu, no i oczywiscie zycze Tobie i Przyszlemu Mezowi wszystkiego najlepszego:)by bylo jak w Bajce:)
My tez mamy zarezerwowana sale w Livalu na wrzesien) do tej pory, pelen profesjonalizm:)
Jeszcze jedno pytanko do Ub:)- placice za parking przed hotelem dla Gosi weselnych, czy to jest juz w cenie wesela? nie spytalismy o to, a wydaje sie to wazne, gdzies nam umknelo:)

dzięki za zyczenia :)

Wiesz u nas jest tak że ansi goście nosują w hotelu Lido obok Livala i tam zostawiamy samochody... ale nie sądze żeby w Livalu się płaciło... tylko żę tam mało miejsca niestety jest do parkowania

Hej Ostasia! Też masz wrzesień? Którego? Ślub również w Brzeźnie?

hej, my mamy wesele w Livalu 2 wrzesnia, a slub w matemblewie, a Wy ktorego?

my 10 września, czyli w niedzielę, bo w livalu mieli bark wolnych sobót (9 miesięcy wcześniej). kiedy rezerwowałaś?

Lival jest bardzo fajnym miejscem, ale jak dla mnie ma jedno male "ale"...podobalo mi sie tam wszystko z wyjatkiem ilosci miejsca do tanczenia. Nie wiem na ile osob chcesz miec impreze, ale zwroc uwage na wielkosc tego parkietu w sali, gdzie sa stoly i jednoczesnie sie tanczy...moim zdaniem jest go troszke malo, a po wykladzinie nienajwygodniej jest "wywijac" w szpilkach. Ale wszystko inne moim zdaniem jak najbardziej ok:)

niewygodnie w szpilkach wywijac na terakocie-zgroza!bylismy na weselu gdzie sala miala terakote położona i wszyscy sie ślizgali po pewnym czasie niektore kobietki przestaly sie bawic w obawie o jakas kontuzje:/