Lodziarnia Znane Smaki

Lodziarnie

Gdańsk, Tartaczna 5

Maria - ocena (1) Prawdziwe, bardzo smaczne lody. I co ważne, odpowiednio słodkie. Warto... Maria Adam - ocena (1) Najlepsze lody w gdańsku Adam arek - ocena (1) Od lat najlepsze w Gdańsku ! arek
Andrzej - ocena (1) Pyszne lody niczym w dawnej lodziarni "Miś". To są właśnie te znane... Andrzej Aneta - ocena (1) Najlepsze lody wg starej receptury lodziarni MIS i konkurencyjna cena Aneta Piotr - ocena (1) od lat niezmienny smak Piotr Damian - ocena (1) Pyszny smak lodów Damian Klaudia - ocena (1) Lody dzieciństwa, lubię tu wracać Klaudia maciek - ocena (1) Zajadam się niezmiennie od 25 lat, smak bez zmian! Oby to jak najdłużej trwało! maciek Magdalena - ocena (1) Najlepsze tradycyjne lody, w mojej rodzinie od 3 pokoleń Magdalena M - ocena (1) Jedna jedyna - chodzili rodzice, chodzilam ja, chodzi syn :-) M Mia - ocena (1) Najlepsze na świecie od zawsze i na zawsze :) Mia Marta - ocena (1) Najlepsze, niezmienne smaki dzieciństwa, z radością wracam na misiowe lody Marta Katarzyna W. - ocena (1) Znane Samki - Od lat najlepsza lodziarnia!, cudowna konsystencja, każdy z... Katarzyna W. Gdańszczanka - ocena (1) Od lat niezmienny smak - mniam! Gdańszczanka Marzena M. - ocena (1) Lody najlepsze lat, bardzo miła obsługa, czysto, super. Marzena M. Joanna - ocena (1) Najlepsze smaki , te same od lat Lodziarnia wzbudza we mnie wspomnienia z... Joanna Magda - ocena (1) Lody przepyszne,moje wspomnienia dzieciństwa,uwielbiam wszystkie smaki.... Magda Małgorzata - ocena (1) Najlepsze lody od lat, smak dzieciństwa Małgorzata Anka - ocena (1) Nie ma lepszych lodów, mój mąż przyprowadził mnie ponad 20 lat temu i nigdy... Anka