Bezimienny - ocena (1) Bardzo dobra diagnoza, pomogła w dalszym leczeniu. Bezimienny Hanka - ocena (1) Długo zwlekałam z podjęciem decyzji o wizycie u psychologa w sprawie swojej... Hanka ZakręconaOna - ocena (1) Bardzo empatyczny i skuteczny psycholog, cieszę się że wreszcie tu trafiłam! ZakręconaOna
Natalia - ocena (1) Bardzo profesjonalna pomoc i cudowna atmosfera. Szczerze polecamy, razem z... Natalia Zadowolony klient - ocena (1) Pani Kinga to bardzo dobra specjalistka, poleciła nam super ćwiczenia, które... Zadowolony klient Maja - ocena (1) Świetni, profesjonalni logopedzi z doświadczenie. Polecam! Maja Arkadiusz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, terapia przebiegła szybko i sprawnie. Dzieki... Arkadiusz Anna Kurzyńska - ocena (1) Wspaniałe miejsce, pełne empatycznych ludzi! Pomoc którą tam otrzymałam jest... Anna Kurzyńska Agnieszka - ocena (1) Ogromna wiedza, profesjonalizm i podejście do młodego pacjenta. Specjalista z... Agnieszka Mart - ocena (1) Super profesjonalna i empatyczna osoba. Szczerze polecam. Mart Paulina - ocena (1) Bardzo polecam! Świetne, empatyczne podejście do dziecka! A przy tym... Paulina Natalia Zarębska - ocena (1) Pani Jagoda wspaniała! Takich profesjonalistek nam potrzeba Natalia Zarębska Anna - ocena (1) Z całego serca polecam panią Katarzynę. Syn zmaga się z dużą wada wymowy,... Anna Jagoda - ocena (1) Fantastyczni terapeuci i przytulny gabinet Jagoda Natalia83 - ocena (1) Wykwalifikowani specjaliści na najwyższym poziomie moje dzieci chodzą do pani... Natalia83 Aliona Rudkouskaya - ocena (1) Wszyscy logopedzi w Logosyns mają niesamowite podejście do dzieci i sprawią,... Aliona Rudkouskaya Asia - ocena (1) Bardzo przyjazne miejsce, taka domowa atmosfera, a Panie które tam ćwiczą,... Asia Maja - ocena (1) Pani Kasia i Pani Kinga to profesjonalistki, ze świetnym podejściem do małych... Maja Amelia - ocena (1) Bardzo polecam! Amelia M - ocena (1) Profesjonalne i cierpilwe podejście do dzieciaków. Duża wiedza terapeutów,... M