Aleksandra - ocena (1) Córeczka uwielbia zajęcia z Panią Olą i nie może się ich doczekać. Długo... Aleksandra Aneta - ocena (1) Świetna atmosfera i profesjonalne podejście! Mogę z całego serca polecić! Aneta Jakub - ocena (1) Od początku czerwca córka rozpoczęła terapię logopedyczna, na tą chwilę... Jakub
Edyta - ocena (1) Extra miejsce! Moje bliźniaki chętnie pędzą na zajęcia! Edyta Alina - ocena (1) Konsultacja naszego dziecka, które dłuższy czas było objęte logopedią w... Alina Kinga - ocena (1) Fajne miejsce, dobrzy terapeuci, szczerze polecamy z Antkiem. Kinga Zofia - ocena (1) Super miejsce, bardzo miła kadra :))) Zofia Maciej W. - ocena (1) Polecam super miejsce Maciej W. Monika - ocena (1) Polecam zajęcia logopedyczne i fizjoterapię! Super podejście do dziecka! Monika jacek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Bardzo profesjonalne podejście, a przede wszystkim... jacek Piotr K. - ocena (1) Pani Hania prowadzi terapię naszego Syna, jesteśmy bardzo zadowoleni z... Piotr K. Kamila - ocena (1) Dziękuję Pani za świetne przygotowanie mnie do egzaminu aktorskiego przed... Kamila Izabela - ocena (2) Skorzystałam z terapii logopedycznej połączonej z elektrostymulacją, masażami... Izabela Kamyk - ocena (1) My już drugi raz u pani Mai. Najpierw jedno dziecko, teraz po latach młodsza... Kamyk Blan - ocena (1) Polecam tego logopedę! Blan Paulina - ocena (1) Bardzo polecam! Świetne, empatyczne podejście do dziecka! A przy tym... Paulina Natalia Zarębska - ocena (1) Pani Jagoda wspaniała! Takich profesjonalistek nam potrzeba Natalia Zarębska Natalia - ocena (1) Bardzo miła wizyta, z pewnością polecę znajomym. Natalia Ania - ocena (1) Wizyta upłynęła w przyjaznej atmosferze. Wykwalifikowana kadra z super... Ania Anna - ocena (1) Z całego serca polecam panią Katarzynę. Syn zmaga się z dużą wada wymowy,... Anna