Magda - ocena (1) świetna kadra, ciepła atmosfera i pełen profesjonalizm Magda Wiktor Bober - ocena (1) Świetna obsługa Wiktor Bober Wg - ocena (1) Super miejsce;) Wg
Ola - ocena (1) Pełena profeska, obsługa na bardzo wysokim poziomie, zdecydowanie numer 1... Ola Marek - ocena (1) Super miejsce psycholog dziecięcy potrafi ogarnąć to, czego nawet Google nie... Marek Amelia Dulęba - ocena (1) Świetna jakość usług i przemiła obsługa! Amelia Dulęba Werdam - ocena (1) Bardzo kompetentni specjaliści. Pomogli mojemu dziecku. Werdam Anna - ocena (1) Pani Ola zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie już od pierwszego spotkania.... Anna Laura - ocena (1) Z całego serca polecam to miejsce. Laura Karolina - ocena (1) Super zaangażowani i kompetentni terapeuci, dziecko uwielbia tu przychodzić,... Karolina Kinga - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce każdemu! Kinga Paulina - ocena (1) Super obsługa, ogromne zaangażowanie Paulina Jan - ocena (1) Idealne i super Jan Adrianna - ocena (1) Bardzo profesjonalne centrum. Polecam Adrianna Anna - ocena (1) Świetne podejście. Jestem bardzo zadowolona!! Anna Władysław - ocena (1) Super, polecam !!!! Władysław Dawid - ocena (1) Pani Hania jest bardzo profesjonalna. Polecam!! Dawid Ewa Wróbel - ocena (1) Super atmosfera, bardzo miło, przyjemnie, a na dodatek profesjonalnie. Pani... Ewa Wróbel Michał Kowalski - ocena (1) Córka uwielbia zajęcia z logopedą. Super atmosfera. Michał Kowalski Katarzyna - ocena (1) Mój Kubuś chodzi na zajęcia do Pani Oli już jakiś czas i jesteśmy zachwyceni.... Katarzyna