Kamila - ocena (1) Polecam! Bardzo profesjonalnie, z super podejściem do dzieci Kamila Agata Pawlukiewicz - ocena (2) Synek korzystał z terapii Johansena około pół roku. Po tym czasie zauważyłam... Agata Pawlukiewicz Weronika - ocena (1) Napiszę krótko. Dzięki pani Mai mój syn mówi. Weronika
Dominik - ocena (1) Polecam z całego serducha. Niezwykle serdeczna i kompetentna osoba,... Dominik Mama - ocena (1) Bardzo dobra i profesjonalna pomoc. Dodatkowo docenić warto duże... Mama Nina - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie, bardzo polecam! Nina Agnieszka - ocena (1) Jestem w trakcie terapii z sześcioletnim synem. Wychodzimy z alalii... Agnieszka Zofia - ocena (1) Wspaniała atmosfera i odpowiednia pomoc. Szczerze polecam :) Zofia Tomasz K. - ocena (2) Po 3 latach terapii nasz synek nie potrzebuje już orzeczenia. Mówi pełnymi... Tomasz K. Mateusz Debis - ocena (1) mega fajnie umiem teraz mówić r Mateusz Debis Mama - ocena (1) Polecam! Polecam! Mama Maria Romanowska - ocena (1) Chcę pochwalić pracę gabinetu logopedycznego p.Hani. Profesjonalne... Maria Romanowska MB - ocena (1) Super obsługa . Polecam MB Anna - ocena (1) Terapia u pani Żakliny jest niezwykle rzeczowa i konkretna. Na każdych... Anna Weronika L. - ocena (1) To naprawdę wspaniałe miejsce, pełne pozytywnej energii i życzliwości.... Weronika L. Marta - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów pracy pod okiem Pani Agaty Marta Magda - ocena (1) Konkretne podejście do problemu, dobra organizacja. Dziękujemy Pani Agato Magda Krystian W - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Gorąco polecamy Krystian W xyz - ocena (1) Wspaniałe miejsce stworzone dla dzieci z wszelkimi problemami o podłożu... xyz Kazimierz - ocena (1) Uczęszczłem do gabinetu Pani Hani z powodu nipłynności wymowy. Poprawa była... Kazimierz