Joanna - opinia (1) Przedszkole Lokomotywa całym sercem polecam rodzicom, którym zależy na... Joanna pozytywna edukacja i wychowanie (1) W przedszkolu Lokomotywa jest obecnie nasze 3. dziecko, czujemy się tutaj jak... Piotr Świetne przedszkole, serdecznie polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Wyjątkowe miejsce. Pełen komfort dla dzieci... Roza
wspaniałe, wyjątkowe przedszkole.. (1) Mielismy okazję porownac z innymi placowkami, nie ma o czym mowic :)... roza z viterbo Cudowne miejsce! Przedłużenie domu (1) Z wielką wnikliwoscia szukaliśmy przedszkola dla synka. Lokomotywa... Mama wymagająca: -) poprostu rozczarowanie (1) Zachęceni pozytywnymi opiniami postanowiliśmy zapisać dziecko do przedszkola,... B Fajne przedszkole (1) Polecam to przedszkole wszystkim rodzicom, którym zależy na wychowaniu... Emilia Super przedszkole! (1) Polecamy przedszkole. Nasze dzieci chodzą do niego bardzo chętnie (syn... MM rzadko spotykana dbalosc o wychowanie i rozwoj dziecka (1) Juz drugi syn chodzi do Przedszkola Lokomotywa, po doswiadczeniach z innymi... Sopocka mama Polecam Lokomotywę (1) Najważniejsza jest kadra- przyjacielska, miła, zorganizowana i pełna miłości... Magda Mam poczucie bezpieczeństwa... (1) Długo szukałam przedszkola... Lokomotywa ujęła mnie całościowym programem... Mama Ukierunkowanie na rozwijanie całego człowieka w jego sferze umysłowej, fizycznej, emocjonalnej i duchowej (1) Moja wysoka ocena ogólna wynika z realizacji celu nadrzędnego, jakim jest... Jerzy Przedszkole im.J.Korczaka w Baninie (1) Szczerze polecam przedszkole im.J.Korczaka w Baninie, z tego co słyszałam... EwciaGD Dobre przedszkole w Sopocie (1) Przedszkole ukierunkowane na wychowanie dziecka w bliskiej relacji z... Julia Przedszkole z wartościami (1) W Lokomotywie mamy już drugie dziecko i traktujemy to jako wielką wartość,... Zadowolony Tata mama - opinia (1) My jesteśmy zadowoleni. Panie ciepłe, mające indywidualny kontakt z... mama najlpsze przedszkole w 3miescie :) (1) Przedszkole do ktorego zdeterminowani jestesmy dowozic dziecko z Gdanska... Agata M Lokomotywa - nisamowite miejsce!!!! (1) Lokomotywa to nasze drugie przedszkole i wiem, że nie ma miejsca, w którym... Grzegorz Świetne przedszkole! (10) Przedszkole Lokomotywa jest jedno w swoim rodzaju. Świetna, fachowa kadra... Michał zdecydowany pozytyw (1) Moje dziecko dołączyło do Lokomotywy w bieżącym roku. (Wcześniej uczęszczało... Waldek