Lokum

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Planuje wesele na przełomie lipca i sierpnia 2005 r. Waham sie co do miejsca imprezy. Proszę Was o pomoc,mianowicie chodzi o opinie na temat Restauracji Neptun, Restauracji NOT oraz Tenisowej. Może ktoś z Was miał tam wesele bądź był na nim gościem?Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestnię na ich temat.

Niezdecydowany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lokum

tenisowa na zaspie???malo jedzeniaa,zimne jedzenie,nieciekawy klimat...ja osobiscie odradzam :)

Tenisowa- pogadaj sobie z szefem (tak ze dwa razy) to Ci się odechce. Także nie polecam. Innych nie znam. Pozdrawiam.

Mialem tam wesele w sierpniu i bylo super. jedzenie pyszne, obsluga znakomita a szef.... na poczatku troche sprawia wrazenie jakby krecil ale juz na samym weselu nie mialem zadnych zastrzezen. malo tego.... dj'a mialem do 2 w nocy ale goscie chcieli dalej sie bawic to szef puscil od siebie muzyke ze sprzetu. I jeszcze jedno sala na wesele byla pieknie przystrojona.... mnie sie w kazdym razie podobalo.... ale sa gusta i gusciki...

mialem na mysli Tenisowa na Zaspie

karol2 napisał(a):

> Mialem tam wesele w sierpniu i bylo super. jedzenie pyszne,
> obsluga znakomita a szef.... na poczatku troche sprawia
> wrazenie jakby krecil ale juz na samym weselu nie mialem
> zadnych zastrzezen. malo tego.... dj'a mialem do 2 w nocy ale
> goscie chcieli dalej sie bawic to szef puscil od siebie muzyke
> ze sprzetu. I jeszcze jedno sala na wesele byla pieknie
> przystrojona.... mnie sie w kazdym razie podobalo.... ale sa
> gusta i gusciki...
tam tzn. gdzie
szukam lokalu i śledzę opinie :)

No przeciez napisalem w poscie pod spodem: Tenisowa na Zaspie - tam wyprawialem wesele i bylo super! Pozdrawiam

napisałem to w innym poście ..ale się powtórzę
Tenisowa jest ok..porównując ceny menu do zawartości jest naprawdę bezkonkurencyjna...
w tym roku ceny stratowały od 80 PLN, czyli bardzo tanio, np. Lukullus zaczynał od 120 PLN- (o ile się nie mylę) a menu maja duzo skromniejsze.
niesugeruj sie opiniami ze jedzenie jest zimne i mało , tylko poprostu sam przejdz się tam na obiad to sam ocenisz.
W ostatnim czasie kilku moich znajomych blizszych lub dalszych wyprawiało wesele właśnie tam i na jedzenie ani obsługę nie powiedziały ani jednego złego słowa...wprost przeciwnie..były zachwycone
pozdrawiam

Tenisowej niepolecam

hotel Orle w Sobieszewie...

Wiem, że wątek pojawił się jakiś czas temu , ale dopiero teraz dowiedziałam się, że moi znajomi sądzą się z właścicielami tenisowej gdyż Ci inie wywiązali się z umowy. Mam nadzieję, że to jednorazowy wystepek właścicieli tenisowej - chodź ja już nie mam zamiaru iść oglądać tego lokalu. :)
Pozdrwiam i życzę mało kłopotów przy wyborze lokalu

A moze restauracja Wanoga (ale ta nowa) w Chwaszczynie - kilka par znajomych mialo tam wesele i byli zadowoleni, albo Sala Polskiej Filharmonii Kameralnej na terenie Opery Lesnej? W obu restauracjach ceny sa przystepne, a sale sa bardzo ladne

Inne tematy z forum

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...