Aaaaa - ocena (1) Lotnisko chciało by obsługiwać więcej podróżnych niestety nie radzi sobie... Aaaaa Wiktoria Maksymiak - ocena (1) Naruszono moją prywatność na kontroli bezpieczeństwa. Sięgałam po telefon i... Wiktoria Maksymiak Monika - ocena (1) Korzystam z transportu lotniczego regularnie i niestety muszę stwierdzić, na... Monika
Jakub - ocena (1) Najgorsze lotnisko na całym świecie latam po całym świecie z jedną walizka... Jakub Wojciech Krefft - ocena (1) Najgorsze linie lotnicze zawsze są problemy dzieci 5 lat gdzieś na końcu... Wojciech Krefft Ania i Wojtek - ocena (1) Chcieliśmy bardzo podziękować przemiłej Pani z Biura na lotnisku.... Ania i Wojtek Maciej - ocena (1) Przez wasze zaniedbania mój lot zamiast 14 h trwał 24h. Maciej Małgorzata - ocena (1) Skandaliczna obsługa. Kompletny brak szacunku dla klientów Małgorzata Krzysztof - ocena (1) Telefony nie odpowiadają.Brak komunikacji. Krzysztof Olivier Bobrowowski - ocena (1) Piękne nowoczesne lotnisko bardzo dużo lotów w różne części świata Olivier Bobrowowski WaMa - opinia (1) Infolinia dostępna czas oczekiwana w moim przypadku to kilka minut WaMa Marek - opinia (1) Zarząd bez żadnych umiejętności nie potrafią zorganizować odpraw pasażera...... Marek ja - opinia (1) 5 zł za min połączenia, bo nie mogę się zalogować? to porażka ja Pasazer - opinia (1) Niestety lecac z bramek 1-8 trzeba przejsc na poczekalnie, ktora odbiega... Pasazer Master - opinia (1) Brak kontaktu telefonicznego z biurem LOT-u / na lotnisku Rembiechowo... Master Me - opinia (1) Witam wszystkich podróżujących z lotniska w Gdański. Oby nikt nie musiał... Me M.Honkisz - opinia (1) Kompletny brak kontaktu z LOT od 3 dni. Telefon, bez względu na porę dnia i... M.Honkisz jerry - opinia (1) Pytanie za tzw. 1000 pkt., co się wydarzyło że samoloty startują "na... jerry służba celna do wymiany albo na szkolenie (1) lotnisko piękne i zadbane ale pracownicy służby celnej pracujący przy... Aleks Obsluga powinna przejsc szkolenie kultury osobistej! (2) Wlasnie jestem po odprawie bezpieczenstwa I paszportowej. Totalna porazka.... Joanna