Loveat

Bary

Gdynia, Świętojańska 107

Wszystko pięknie TYLKO (2) jak przychodzę o 13:00 to półki świecą pustkami :/ Wydaje mi się, ze... E. Szybko, niezobowiązująco, bezproblemowo (1) Wchodzisz, bierzesz co chcesz jeść, płacisz i lecisz dalej. Zawsze coś... Artur Fajne miejsce (1) do tej pory najlepszy z Loveatów i najfajniejszy, ale teraz żegnam się ze... Justyna
Przyjemny lokalik na lunch (1) Przyjemne, nastrojowe, trochę industrialne wnętrze. Ceny całkiem przystępne.... Maciej Bardzo fajne (1) Loveat w Gdyni na Świętojańskiej jest moim ulubionym, bo w przeciwieństwie do... Artur Super (1) Uwielbiam Loveat. Jedzienie jest zawsze świeże w rewelacyjnej cenie, kawa,... Klaudia dobre szybko niedrogo (1) proste i smaczne jedzenie w dobrej cenie Krystian Superancko (1) Miałem okazje dziś zjeść tu pierwszy raz, mimo ze wcześniej słyszałem dużo... Jan kanapeczki i kawisie pychota (1) Można zjeść śniadanie za 10 zł i jest full wypas: dla mięsożerców i... Kornelia Świetne miejsce, świeże jedzenie bez czekania (1) Fajny lokal z bardzo miłą, konkretną obsługą. Można zjeść świeżą sałatkę,... Marek Zależy na co się skusicie (1) Kanapki macie niezłe ale sałatki niespecjalnie. Dzisiejsza z tuńczykiem -... Ka moje odkrycie gastronomiczne! (1) Ten lokal to moje najnowsze odkrycie na gastronomicznej mapie gdyni. Zawsze... Artur D Dzięki że jesteście ! (1) Bardzo gorąco polecam to miejsce. Wszystko jest przepyszne, świeże i cenowo... Kasia Codziennie na codzień (1) Bardzo często zachodzę do loveat rano po kanapkę do pracy i świeży sok -... Olaf Apel do szefostwa (1) Jedzenie super, ceny przystępne. Naprawdę super miejsce. Jednak małe ale... Marzena Kanapki jak kanapki.... (2) ...ale sałatki są pyszne :) Albo inaczej: kanapki jak kanapki ale sam lokal... Krystian przereklamowani!!!!! na sile... (3) miejsce ok, wystrój fajny ale bułki robione poprzedniego dnia zawalone... Hanna Najlepszy z loveatów (1) Gdyński oddział na Świetojańskiej to jak dotąd mój ulubiony loveat. Fajne... Marek Miejsce idealne. (1) Z racji swojego zawodu całymi dniami krążę po trómiescie i znam juz... Mariusz Super miejsce! (1) Klimatyczne miejsce z dobrym jedzeniem, w przystępnej cenie.Jeżdżąc dużo po... Loveaeter :)