Lovely hair

Przedłużanie włosów

Gdańsk, al. Jana Pawła II 6E/5

Pełen profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm. Polecam! Klientka Piękne włosy gwarantowane! (1) Kasia to prawdziwa profesjonalistka. Potrafi idealnie dopasować włoski, które... Kasia D Pełen profesjonalizm! (1) Kasia to profesjonalistka w każdym calu do tego tak sympatyczna, że wizyta to... Zuzanna Michałowska
Mega zadowolona stała klientka (1) Dziewczyny , jeśli nosicie sie z zamiarem przedłużenia włosów i sie wahacie... Mega zadowolona stała klientka Zawsze zadowolona (1) Włosy po wyjściu z salonu wyglądają pięknie i naturalnie. Trzymają sie bez... Ola Metamorfoza u p.Kasi i Renaty (1) Polecam salon Lovley hair gdzie pani Kasia potrafi zrobić cuda z Twoich... Magda,Weronika Debniak Wspaniała Pani Kasia :) (1) Zabieg wykonany sprawnie, włosy bardzo dobrej jakości, przy moich krótkiej... Z Kamila - opinia (1) Jestem klinetką Pani Kasi, naprawdę bardzo polecam bo efekt końcowy wyszedł... Kamila Paulina - opinia (1) Jestem stała klientką Pani Kasi. Dzięki jej zdolnościom stałam się... Paulina Drugi raz i ponownie pełna satysfakcja (1) Kasia przedłużała mi włosy drugi raz, 2 razy metodą tulejek termokurczliwych.... Angelika Jestem nie zadowolona z usługi Pani Katarzyny (2) Pani Katarzyna poleca metodę na termokurcze jako najlepsze na włosy cieńkie,... Marika POLECAM !!! (1) Jeżeli chcesz przedłużyć lub zagęścić włosy TO TYLKO u Pani Kasi na pewno nie... Aga Suuuuuper! (1) Polecam jak najbardziej! Profesjonalnie, miło, jakość włosów na najwyższym... Kejt Profesjonalna usługa w konkurencyjnej cenie. Polecam! (1) Jestem wierną klientką Lovely Hair od czterech lat i jestem bardzo... Megi Zdecydowanie polecam. (1) Witajcie. Z usług Kasi skorzystałam pierwszy raz w sierpniu 2014 roku i z... Katarzyna Walczak